berokinfo.com

Cum de a reînnoi un pașaport în Seattle

Odată ce se eliberează un pașaport S.U.A., acesta este valabil timp de 10 ani. Când dvs. 10 ani sunt în sus sau în apropierea acestuia, este timpul să-și reînnoiască pașaportul. Vă puteți reînnoi pașaportul prin poștă sau în persoană, în Seattle, în funcție de faptul dacă pașaportul dumneavoastră actual este în stare bună. Vei avea nevoie de noi fotografii de pașaport și, din nou, va trebui să plătească taxele asociate cu obținerea unui pașaport.

  • Obține formularul DS-82, cererea pentru un pașaport. S.U.A. Completați toate informațiile solicitate în formularul DS-82. În cazul în care cererea dumneavoastră nu este completat în mod corespunzător, ar putea fi refuzată sau întârziată.

  • Luați două noi fotografii pașaport. Ambele trebuie să respecte liniile directoare pentru fotografii tip pașaport furnizate de Departamentul de Stat al S.U.A..

  • Trimiteti cererea dumneavoastră pașaportul de reînnoire, fotografii și pașaportul curent la Departamentul de adrese de stat listate pe cererea dumneavoastră, împreună cu un cec în valoare de $ 110, care este taxa de reînnoire pașaport începând din 2010. SUA Noul pașaport va sosi șase până la opt săptămâni după acceptarea cererii. Pentru a accelera manipularea reînnoirea pașaportului, vizita orice facilitate Seattle Passport de acceptare. Pentru o suplimentare de $ 60, Facilitatea Passport de acceptare va accelera reînnoirea și veți primi noul pașaport două până la trei săptămâni mai târziu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa devii un personaj Disney la Disney WorldCum sa devii un personaj Disney la Disney World
Cum se utilizează recompense DisneyCum se utilizează recompense Disney
Cum de a găsi valoarea de originale Disney MoviesCum de a găsi valoarea de originale Disney Movies
Ce tip de discount este oferit de agenți de turism De la Disney?Ce tip de discount este oferit de agenți de turism De la Disney?
Cum de a lucra de acasa Luând Rezervarile DisneyCum de a lucra de acasa Luând Rezervarile Disney
Disney Idei Caracter costumeDisney Idei Caracter costume
Cum de a verifica ceea ce este lăsat pe un bilet Disney Park Hopper PlusCum de a verifica ceea ce este lăsat pe un bilet Disney Park Hopper Plus
Care este cel mai ieftin mod de a obține bilete Disney World?Care este cel mai ieftin mod de a obține bilete Disney World?
Hotelurile de pe Disney proprietate care nu sunt hoteluri DisneyHotelurile de pe Disney proprietate care nu sunt hoteluri Disney
Lucrurile distractiv de a face în Orlando Alte decât DisneyLucrurile distractiv de a face în Orlando Alte decât Disney
» » Cum de a reînnoi un pașaport în Seattle