berokinfo.com

Cum se utilizează un telefon mobil în Republica Dominicană

Vizitatorii Republica Dominicană vor găsi că țara oferă unele dintre cele mai avansate telefon mobil de acoperire în Caraibe. De fapt, națiunea are mai mulți utilizatori de telefoane mobile pe cap de locuitor decât orice altă țară din America Latină.

Roaming mobil

  • Cele mai multe US bazate pe rețele de telefon mobil extinde acoperirea în Republica Dominicană, dar utilizatorii ar trebui să verifice cu furnizorul lor cu privire la tarifele de roaming. De obicei, călătorii vor avea nevoie de un telefon deblocat pentru a efectua apeluri cu o cartelă SIM americană. Republica Dominicană utilizează același sistem de apel ca S.U.A., cu numere de 10 cifre și 809 ca și codul de țară.

Telefoane locale

  • Deoarece Dominicanii folosesc de obicei telefoanele mobile pre-plătite, vizitatorii vor găsi o mulțime de oportunități pentru a ridica o cartelă SIM locală și un card de top-up, cunoscut pe plan local ca "Tarjeta." Apelurile locale sunt ieftine și carduri de ușor de găsit în magazine, cabine sau chiar vândute pe stradă. Uita-te pentru principalii transportatori telefon mobil dominicani cu acoperire națională, inclusiv Claro, Orange, Tricom și Viva.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa devii un instructor certificat ZumbaCum sa devii un instructor certificat Zumba
Cum pot deschide un cont de e-mail gratuit de companie?Cum pot deschide un cont de e-mail gratuit de companie?
Cum de a colecta e-mailuri și construi o lista de e-mail mareCum de a colecta e-mailuri și construi o lista de e-mail mare
Cum de a primi certificate MailCum de a primi certificate Mail
Cum de a găsi un APO AdresaCum de a găsi un APO Adresa
Cum de a primi alerte stocCum de a primi alerte stoc
Cum se setează MSN e-mailCum se setează MSN e-mail
Cum de a găsi informații de contact CEO sau adrese e-mail ceoCum de a găsi informații de contact CEO sau adrese e-mail ceo
Cum de a verifica Air MilesCum de a verifica Air Miles
Cum de a plăti facturile online AAACum de a plăti facturile online AAA
» » Cum se utilizează un telefon mobil în Republica Dominicană