berokinfo.com

Cum de a vizita Atlantis Resort Bahamas pe un buget

Atlantis Resort este situat pe Insula Paradisului, în Bahamas. Atlantis Resort este renumit pentru sale unice de apă-slide-uri, mese de clasă mondială și camere confortabile. Din cauza exclusivitate stațiunii, este situat pe o mică insulă din Bahamas, Atlantis Resort are, de asemenea, o reputație pentru a fi destul de costisitoare și disponibile numai pentru cei care au o mulțime de bani pentru a petrece într-o vacanță. Dacă urmați sugestiile de mai jos, cu toate acestea, puteți vizita Atlantis Resort cu privire la orice buget.

  • Verificați zborurile spre Bahamas regulat. În funcție de care parte a lumii în care trăiești, cea mai scumpă parte dintr-o excursie la Atlantis Resort poate fi zborul cu avionul. Dacă aveți flexibilitatea, un zbor de ultim minut poate fi o afacere mare. Dacă trebuie să planificați călătoria cu mult în avans, să achiziționați un zbor de marți până joi pentru unele dintre cele mai mici rate ale săptămânii.

  • Monitor site-ul Atlantis Resort pentru oferte de pachete stațiunea folosește pentru a atrage oaspeții în extrasezon. De exemplu, toamna este un timp lent pentru a călători în Bahamas, pentru că este sezonul uraganelor. În plus, stațiunea oferă numeroase reduceri pe tot parcursul anului, inclusiv o noapte liberă sau mic dejun gratuit.

  • Profitați de activitățile incluse în tariful camerei Atlantis Resort. De exemplu, toți oaspeții care stau la Atlantis au o trecere gratuit la Aquaventure, parcul acvatic la Atlantis Resort. În plus, Atlantis are un sortiment de piscine pe proprietate și o plajă frumoasă. De asemenea, toate habitatele marine de viață la Atlantis sunt complementare pentru toți oaspeții complexului.

  • Vizitează magazinul cu produse alimentare locale, câteva blocuri de stațiune, pentru a cumpăra produse alimentare în loc de a mânca la unul dintre restaurantele din stațiune. În timp ce prețurile de la magazinul cu produse alimentare sunt cel mai probabil, mai mult decât vezi la magazinul dvs. local la domiciliu, acestea sunt o fractiune din costul alimentelor servite la stațiune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a obține bilete Summerfest ReducereCum de a obține bilete Summerfest Reducere
Cum se ajunge Last Minute Bilete ConcertCum se ajunge Last Minute Bilete Concert
Ce tip de discount este oferit de agenți de turism De la Disney?Ce tip de discount este oferit de agenți de turism De la Disney?
Cum Scalpers obține bilete?Cum Scalpers obține bilete?
Diferența dintre Coca-Cola Light & ZeroDiferența dintre Coca-Cola Light & Zero
Cum de a verifica ceea ce este lăsat pe un bilet Disney Park Hopper PlusCum de a verifica ceea ce este lăsat pe un bilet Disney Park Hopper Plus
Care este cel mai ieftin mod de a obține bilete Disney World?Care este cel mai ieftin mod de a obține bilete Disney World?
Bilete de avion Reducere pentru profesoriBilete de avion Reducere pentru profesori
Cat costa Bilete Do Walt Disney World?Cat costa Bilete Do Walt Disney World?
Cum să cumpărați AMC Film bilete onlineCum să cumpărați AMC Film bilete online
» » Cum de a vizita Atlantis Resort Bahamas pe un buget