berokinfo.com

Listă de populare Deșerturilor & unde acestea sunt

Există deserturi prezente pe aproape fiecare continent de pe Pământ. În timp ce un deșert este adesea considerat a fi un loc care este uscat, nisip și cald, care este de fapt inexacte. Deșertul cuvânt este de fapt un termen mai general, referindu-se la orice zonă care primește, în medie, mai puțin de 250 de milimetri de precipitații pe an sau în cazul în care mai multă apă este pierdută prin evapotranspirație decât cad sub formă de precipitații. Toate deserturi se încadrează în una dintre cele patru categorii - subtropicale, de coastă rece, iarna rece sau polar.

Sahara

  • Desertul Sahara este o mare deșert subtropicală se întinde în Africa de Nord prin țările din Algeria, Maroc, Libia, Tunisia, Egipt, Sudan, Ciad, Mali, Niger, Mauritania și teritoriul Sahara de Vest. In total, se întinde pe aproximativ 3,513,529 mile pătrate și este una dintre cele mai mari deserturi din lume, după deșerturile polare. Sahara este unic, deoarece este alcătuit din ambele zone nisipoase și zone stâncoase, montane. Acesta poate fi străbătut printr-o varietate de drumuri asfaltate a lungul coastelor din Maroc, Sahara Occidentală și Mauritania.

Namib

  • Namib este un deșert rece, de coastă, teritoriul său se întinde prin țările din Namibia și Angola. Acesta se întinde pe aproximativ 31274 mile pătrate și este în același timp unul dintre cel mai uscat si unul dintre cele mai vechi deserturi din lume. O caracteristică interesantă a deșertului Namib sunt dune de nisip, situate în regiunea de sud. Acestea sunt cele mai mari dune de nisip în picioare din lume, unele ajungând la fel de mare ca 985 de picioare. Dunele de nisip sunt accesibile vizitatorilor pe drum cu pietriș, precum și un serviciu gratuit de parc-și-navetă.

Arctic Desert  • Arctic Desert este un deșert polar și este al doilea cel mai mare deșert din lume, după Antarctica Desert. Se întinde 5,289,599 mile pătrate, cu teritoriu în Statele Unite ale Americii (Alaska), Canada, Groenlanda, Islanda, Norvegia, Suedia, Finlanda și Rusia. Arctica este un deșert, deoarece clima extrem de rece provoacă să primească foarte puțin, sau, uneori, nu, precipitații în timpul anului. Această regiune este foarte greu de la distanță și pentru a ajunge, dar marginile sale din sud, cum ar fi teritoriul său în Alaska, nordul Scandinaviei și părți ale teritoriului său în Groenlanda și Rusia, pot fi accesate pe cale rutieră.

Platoul Colorado

  • Platoul Colorado este un deșert de iarnă rece în vestul central al Statelor Unite. Acesta este de aproximativ 130116 mile pătrați și este situat între mai multe lanțuri muntoase, inclusiv Munții Stâncoși din Colorado și ramurile Munții Uinta și Munții Wasatch Rockies din Utah centrala si de nord. Zona este ușor accesibilă și este o atracție turistică foarte popular, deoarece este acasa, la mai multe parcuri și monumente naționale - cele mai renumite fiind Marele Canion.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cerințe Academia de Poliție din TennesseeCerințe Academia de Poliție din Tennessee
Locuri de Retrageți Cel mai sigurLocuri de Retrageți Cel mai sigur
Cele mai bune locuri de pensionare financiarCele mai bune locuri de pensionare financiar
Cum raportați Tennessee alimentar Stamp FraudăCum raportați Tennessee alimentar Stamp Fraudă
Ce instrumente a jucat Elvis Presley?Ce instrumente a jucat Elvis Presley?
Cum de a obține o licență Antreprenor General în TennesseeCum de a obține o licență Antreprenor General în Tennessee
Cum sa aplici pentru un număr în Scutit Brut TennesseeCum sa aplici pentru un număr în Scutit Brut Tennessee
Cât de mult ar trebui taxa pentru Case de curatare in Tennessee?Cât de mult ar trebui taxa pentru Case de curatare in Tennessee?
Cum sa devii un pompier în Chattanooga, TNCum sa devii un pompier în Chattanooga, TN
Cum sa devii un armurier în TennesseeCum sa devii un armurier în Tennessee
» » Listă de populare Deșerturilor & unde acestea sunt