berokinfo.com

Plajele in Parrish, Florida

Micul oras din Florida Parrish, mai puțin de 30 de mile de la Sarasota, este o distanță scurtă de la un număr de plaje Gulf Coast. Comunitatea este acasa, la Railroad Museum din Florida Gulf Coast. Aproximativ 10 mile vest de Parrish este Terra Ceia Preserve State Park, care oferă mlaștinile de apă dulce potrivite pentru canotaj, sporturi nautice de agrement și pentru pescuitul necomercial. Parcul este ideal pentru observarea faunei sălbatice, cum ar fi aligatori, broaște țestoase cutie Florida, coioți, și lilieci

Holmes Beach

  • Situat la 23 mile vest de Parrish, Holmes Beach are trei mile de plaje cu nisip alb precum și acces ușor la Intracoastal navigabile interioare, care face legătura cu alte plaje din zona. Holmes Beach este situat pe Anna Maria Island, în Golful Mexic.

Orașul Bradenton Beach

  • Aproximativ 25 de mile vest de Parrish este Bradenton Beach, situat la capătul de sud al Anna Maria Island. Orasul este acasa, la plajele Cortez și coquina, populare atracții locale, care dispun de mile de nisip alb.

Longboat Key

  • Mai puțin de 30 de mile sud-vest de Parrish este orasul Longboat Key, o destinație de copt cu stațiuni și cluburi private. Accesul publicului la plajele Longboat Key este extrem de restrictivă. Una dintre cele mai populare plaje de pe cheia este bere Island, o zonă publică mică, cu aproximativ 2.000 de picioare de țărm.

Orașul Anna Maria

  • Situat la capătul de nord al Anna Maria Island este orașul cu același nume, o locație pitorească, care oferă un sentiment mai rezidențiale decât vecinii săi insulare. Orașul Anna Maria este un sanctuar pasăre, care găzduiește un număr de specii de mal și apă păsări. faunei acvatice abundă, iar plajele orașului servesc ca un teren de cuibărit pentru țestoase Caretta pe cale de dispariție. plajele Anna Maria dispun de nisip de zahăr semnătura insulei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Când este Recolta de bumbac din Texas?Când este Recolta de bumbac din Texas?
Despre Copaci Robinson crabappleDespre Copaci Robinson crabapple
Locuri de muncă care necesită Great People TalentLocuri de muncă care necesită Great People Talent
Idei pentru a face o diorama o zonă suburbanăIdei pentru a face o diorama o zonă suburbană
Cum de a bate Marele Tiger în „Mike Tyson Punch-Out“Cum de a bate Marele Tiger în „Mike Tyson Punch-Out“
Cum să cumpărați Mountain LandCum să cumpărați Mountain Land
Patru regiuni geografice ale Statelor Unite ale AmericiiPatru regiuni geografice ale Statelor Unite ale Americii
Lucruri de făcut în Gatlinburg & Pigeon ForgeLucruri de făcut în Gatlinburg & Pigeon Forge
Definiția istorie dramaticăDefiniția istorie dramatică
Ce Sărbători nerespectand Poștei S.U.A.?Ce Sărbători nerespectand Poștei S.U.A.?
» » Plajele in Parrish, Florida