berokinfo.com

Cum se calculează International Poștale Rata

Ia-o estimare cu privire la ratele internaționale poștale.
Ia-o estimare cu privire la ratele internaționale poștale. (Imagine: cutie poștală pe imagine ușă violet de Christopher Martin de la Fotolia.com)

Mailing un pachet internațional poate fi costisitoare. De aceea, este o idee inteligentă pentru a obține mai multe citate diferite de la diverse companii de transport înainte de a trimite pachetul. În timp ce serviciile de transport maritim cu o companie poate costa o sumă semnificativă de bani, s-ar putea fi capabil de a prinde o mare cu unul dintre ceilalți. Oficiul pentru Statele Unite ale Americii Post, UPS și FedEx toate au calculatoare online care oferă prețuri internaționale estimate de transport maritim.

Oficiul Poștal Statele Unite ale Americii

Vizitați USPS „Poștale Calculator de preț“ site-ul (a se vedea Resurse).

Alegeți țara în care doriți să trimiteți pachetul în „Selectați o destinație“ meniul drop-down.

Selectați un serviciu de rată fixă ​​sau alege forma pachetului dvs. pentru a obține o estimare bazată pe greutate. Dacă ați ales serviciul forfetar, veți fi direcționat automat la calculator de preț poștale în cazul în care puteți vedea mai multe prețuri diferite.

Introduceți greutatea scrisori sau pachete în lire și uncie. Dați clic pe „Continue“ si vei fi transferat la calculator preț poștale în cazul în care aveți posibilitatea de a revizui prețurile pentru diferite servicii.

UPS

Vizitați UPS „Calcul timp și cost“ site-ul (a se vedea resurse) ..

Alege tipul de citat dorit. Opțiunile sunt: ​​Quick Time și cost (pachet), Quick Time și cost (Letter), Timp de detaliate și de timp și cost-In-Transit Numai.Introduceți informațiile despre locația curentă și în cazul în care să vă trimiteți pachetul apoi selectați data de expediere, greutatea pachetului și numărul de pachete. Introduceți o sumă de dolari în scopuri vamale, dacă este cazul.

Completați informațiile cu privire la tipul de ambalaj, greutatea, dimensiunile și valoarea declarată a conținutului. Alegeți modul în care aveți de gând pentru a obține pachetul la UPS, apoi apăsați pe „Next“. Vei fi direcționat către „timp și cost Rezumat“ pagina unde puteți vedea prețurile pentru diverse servicii.

FedEx

Vizitați FedEx „Rata de transfer și Times“ site-ul (a se vedea Resurse).

Introduceți informațiile referitoare la locația curentă și locația în care trimiteți pachetul.

Introduceți numărul de pachete, greutatea, ridicarea / dropoff de locație și de data navei.

Selectați „Trimiteti solicitare rapidă“ pentru a vedea prețurile pentru diverse servicii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pentru a accepta carduri de credit cu PayPalCum pentru a accepta carduri de credit cu PayPal
Cum de a colecta e-mailuri și construi o lista de e-mail mareCum de a colecta e-mailuri și construi o lista de e-mail mare
Cum se calculează Priority MailCum se calculează Priority Mail
Cum de a înregistra pe site-ul CIE ProfesorilorCum de a înregistra pe site-ul CIE Profesorilor
Cum de a găsi un APO AdresaCum de a găsi un APO Adresa
Cum vă trimitem un e-mail la Verizon Telefoane?Cum vă trimitem un e-mail la Verizon Telefoane?
Top 10 e-mail gratuit Motoare de căutare AdresăTop 10 e-mail gratuit Motoare de căutare Adresă
Cum de a trimite un fișier PDF prin e-mailCum de a trimite un fișier PDF prin e-mail
Cum de a găsi informații de contact CEO sau adrese e-mail ceoCum de a găsi informații de contact CEO sau adrese e-mail ceo
Cum se utilizează Google pentru a găsi un Gmail numele de utilizator și parolaCum se utilizează Google pentru a găsi un Gmail numele de utilizator și parola
» » Cum se calculează International Poștale Rata