berokinfo.com

Care sunt categoriile intr-un CV?

Un CV este un document structurat folosit pentru a arăta potențialilor angajatori abilități, istorie de muncă și de educație pentru a le ajuta să determine dacă sunteți candidatul potrivit pentru un anumit loc de muncă. Timpul pe care il pune in curs de dezvoltare CV-ul este o parte esențială a procesului de locuri de muncă de vânătoare. Prin construirea unui CV cu toate categoriile corespunzătoare, vă asigurați că aveți cea mai bună șansă pentru a obține materialele pe care le caută.

Informații de contact personale

Aceste informații ar trebui să vină în partea de sus a CV-ului și să fie scris cu caractere aldine, centrat și în aceeași dimensiune ca font titlurile tale. Dimensiunea ar trebui să fie un punct sau două mai mare decât corpul de text, astfel încât în ​​cazul în care corpul de text este de 12, folosiți o dimensiune 14. Acest lucru permite ca informațiile de contact să fie reperat cu ușurință în cazul în care un potential angajator ar dori să te sun. Informațiile ar trebui să includă numele, numărul de telefon, adresa fizică și adresa de e-mail. Niciodată nu oferă doar un singur mijloc de contact.

Teluri si obiective

Această secțiune va fi un paragraf de cinci până la 10 linii în mod ideal, cu toate că mai mult sau mai puțin este acceptabilă. Pur și simplu de stat obiectivul tau cariera si obiectivele pe care le-ați stabilit pentru tine pentru a atinge acest obiectiv. De exemplu, dacă doriți să devină un cumpărător pentru un magazin de îmbrăcăminte, de stat ca, obiectivul tău. Obiectivele pentru a vă ajuta să atinge acest obiectiv ar putea include „Cautand o pozitie de management, care va permite să mă familiariza cu nevoile clienților și tendințele modei.“ Acest lucru arată un potențial angajator pe care sunt conduse și că sunteți pregătit să lucreze pentru obiectivul.

Trecut educationalLista experiența dumneavoastră de învățământ în formă de glonț. Include școlile care le-ați participat, numărul de ani și de grade sau certificatele care le-ați obținut. Lista acestora în ordinea în care au urmat cursurile. De asemenea, ar trebui incluse adresele școlilor.

Aptitudini și experiență

Aptitudinile și experiența pot fi enumerate în aceeași categorie. Începeți prin listarea în formă bullet toate aptitudinile pe care le au, care se aplică la locul de muncă pe care îl caută. Urmați acest lucru cu două sau trei paragrafe detaliate care spun potențialul angajator modul în care ați folosit abilitățile în situații reale. Acest lucru va fi în primul rând o prezentare generală a locurilor de muncă care le-ați avut legate de locul de muncă pe care îl caută.

Istoria Angajărilor

Aceasta este o parte importanta a CV-ului. În această categorie, lista de istoricul ocupării forței de muncă, începând cu locul de munca actual sau ultimul. Includeți datele pe care au lucrat la locație, care supraveghetorul dumneavoastră a fost și ce îndatoririle tale au fost. Includeți adresa locației de locuri de muncă și un număr de telefon potențialii angajatori pot utiliza pentru a verifica ocuparea forței de muncă dumneavoastră. Dacă aveți o istorie vastă de muncă, lista doar cele cinci locuri de muncă anterioare sau locurile de muncă care se potrivesc cel mai mult calificare set de locuri de munca pe care o caută, cu excepția cazului un potențial angajator cere mai mult de cinci.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce fac Banca Casieri?Ce fac Banca Casieri?
Atribuțiile și responsabilitățile unui CEO la o bancăAtribuțiile și responsabilitățile unui CEO la o bancă
Pot Pune rețineri de plată în conturile de economii?Pot Pune rețineri de plată în conturile de economii?
Stimulente pentru deschiderea unui cont bancarStimulente pentru deschiderea unui cont bancar
Cum de a anula un CD în BancaCum de a anula un CD în Banca
Poate banca mea să refuze transferul de sârmă de intrare în cazul în care contul este overdrawn?Poate banca mea să refuze transferul de sârmă de intrare în cazul în care contul este overdrawn?
Cum să liciteze pentru serviciile de curierat pentru BănciCum să liciteze pentru serviciile de curierat pentru Bănci
Cum Pentru a opri banca mea de la punerea o reținere în contul meuCum Pentru a opri banca mea de la punerea o reținere în contul meu
Cum de a verifica o declarație Visa DebitCum de a verifica o declarație Visa Debit
Cum să Cash Out un cont bancarCum să Cash Out un cont bancar
» » Care sunt categoriile intr-un CV?