berokinfo.com

Salariul unui clinica Nutriționist Certified

Programele școlare prânz se numără printre prioritățile nutritonists clinice certificate.
Programele școlare prânz se numără printre prioritățile nutritonists clinice certificate. (Imagine: Imagine măr verde de la Bube Fotolia.com)

nutriționiști clinice certificate planul de alimente si programe nutritionale in spitale, facilitati de ingrijire, școli și alte instituții. Ei adesea lucrează direct cu persoane fizice pentru a evalua nevoile lor dietetice, să dezvolte un plan nutrițional de acțiune și să monitorizeze progresele înregistrate. De asemenea, ei lucreaza in colaborare cu medici si alti profesionisti din domeniul sanatatii pentru a coordona de ingrijire medicala. nutriționiști clinice certificate câștiga salarii care variază în funcție de localizarea geografică, de ani de experiență și de tipul de angajator. Salariile medii în SUA sunt aproximativ 50.000 $ pe an, potrivit unui sondaj din 2009 de către Biroul Federal de Statistică a Muncii (BLS).

câștig

Certificate salariile clinice nutritionist variază în funcție de ocupație. Conform unui studiu realizat de Biroul de Statistică a Muncii (BLS), nutritionistii care au lucrat in nutritie clinica si de ingrijire ambulatorie a câștigat salarii medii de $ 53,997 din mai 2008. Cei care au lucrat în nutriție clinică și de îngrijire pe termen lung a făcut $ 48006. Nutriționiști în nutriție clinică și de îngrijire acută aveau salarii medii medie de $ 48984.

Experienţă

nutriționiști clinice dețin de obicei o diplomă de licență și o licență necesară de stat și / sau de certificare. În timp ce în școală, nutriționiști studiu dietetică, alimente și nutriție, precum și de gestionare a serviciilor de alimentare. Ei au, de asemenea, un fundal puternic știință, inclusiv biologie, chimie si fiziologie. nutriționiști cu experiență se califica pentru certificare și avansare, precum și să câștige salarii mai mari. Potrivit Payscale.com, nutriționiștii clinice certificate cu experienta intre unu la patru ani câștiga cel puțin $ 30.000 de anual. Cei cu experiență între cinci și nouă ani câștiga 75.000 de $ anual.

Locatie geograficaLocul de amplasare geografică joacă un rol-cheie în câștigurile de nutriționiști clinice certificate. Potrivit BLS, statele care folosesc cel mai mare număr de nutriționiști la 1000 de muncitori includ Districtul Columbia, Delaware, North Dakota, Pennsylvania și New York. Cu toate acestea, salariile din aceste state variază considerabil. De exemplu, nutriționiști din New York, câștigă salarii medii anuale de $ 55520 in timp ce nutriționiști Dakota de Nord face mai putin de 48.000 $ pe an. Cele mai bine platite nutriționiști sunt în Maryland, Nevada si California. Ei au câștigat salarii medii anuale variind de la $ 63610 la 64600 $ din luna mai 2009, potrivit BLS.

Industrie

Nutritionistii sunt folosite, în general, în spitale medicale și chirurgicale, facilități de îngrijire medicală de îngrijire și în guvernele locale. Nutritionistii din cadrul acestor industrii câștigat salarii variind de la $ 49150 la 53560 $ din luna mai 2009, potrivit BLS. Cele mai bine platite nutriționiști lucrează pentru firmele de consultanță științifică și tehnică, câștigând salarii mult peste media de la $ 75,100. Alte industrii cu costuri mari pentru nutriționiști clinice certificate sunt agențiile guvernamentale federale, servicii de sanatate acasa de ingrijire si magazine de sănătate și de îngrijire personală. Nutriționiști în aceste industrii a câștigat salarii medii anuale variind de la $ 60890 la 68390 $ în mai 2009.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Managementul organizațional Practici și conducere pe care organizațiile de impactManagementul organizațional Practici și conducere pe care organizațiile de impact
Management de proiect și planificareManagement de proiect și planificare
Automatizarea Specialist Descrierea postuluiAutomatizarea Specialist Descrierea postului
Cum de a construi podea la tavan BiblioteciCum de a construi podea la tavan Biblioteci
Cum de a construi o ușă ascunsă EtajereCum de a construi o ușă ascunsă Etajere
Cum se instalează dvs. Usi din sticla biblioteca BILLYCum se instalează dvs. Usi din sticla biblioteca BILLY
Cum se utilizează de automatizare Volum în Pro ToolsCum se utilizează de automatizare Volum în Pro Tools
Pași în procesul de planificare a resurselor umanePași în procesul de planificare a resurselor umane
Cum să stabilească obiective LibraryCum să stabilească obiective Library
Care sunt avantajele Biblioteca de automatizare?Care sunt avantajele Biblioteca de automatizare?
» » Salariul unui clinica Nutriționist Certified