berokinfo.com

Cum să scrie planuri strategice de comunicare

O femeie de afaceri este de lucru.
O femeie de afaceri este de lucru. (Imagine: amanaimagesRF / images Amana / Getty Images)

comunicații de marketing este esențială pentru strategia de brand și de marketing a unei companii. Pentru a obtine mesajele lor la țintă segmente de public, organizațiile se referă la planurile de comunicare strategice pentru punerea în aplicare a campaniilor de marketing. În mod clar subliniind funcțiile de comunicare din spatele publicitate, promoții și relații publice permite companiilor să fie mai degrabă proactivă decât reactivă împotriva concurenței și mediile de afaceri în schimbare. De asemenea, ajută companiile să gestioneze costurile campaniei și să rămână în cadrul bugetului lor de marketing. După punerea în aplicare a unui plan strategic de comunicare, profesioniștii pot evalua care sunt canalele de comunicare a lucrat și care ar trebui revizuite sau eliminate din procesul de planificare strategică.

Începe cu povestea de fundal pe ce implementează un plan strategic de comunicare. Încadrați problemele și tendințele pieței comunicațiilor și a activităților de marketing pe piață de conducere. Analizeaza strategii de comunicare din trecut care au lucrat și nu au de lucru pentru organizații similare.

Stabilirea obiectivelor de comunicare. Clarificarea ceea ce doriți să realizeze, în ceea ce privește imaginea de brand, implicarea clienților și vânzările companiei. Stabiliți obiective care pot fi măsurate în timpul și după campaniile de comunicare, și să ofere un indicator adecvat pentru succes. Asigurați-vă că obiectivele planului de comunicare strategică sunt în conformitate cu obiectivele generale de business ale organizației dvs. și viziune pe termen lung.

Descrieți publicul țintă ideală. Utilizați focus grupuri, sondaje de colportaj și interviuri în persoană la problemele de identitate și provocările cu care se confruntă obiectivele dumneavoastră. Colecta informații demografice, inclusiv venitul gospodăriei, nivelul de educație, vârstă, etnie și profesie. Aflați cum, unde și ce instrumente de comunicare publicul țintă îl utilizează pentru a consuma informații și de a lua decizii de cumpărare.Decide cu privire la activitățile de comunicare tactice. Identificarea de televiziune, radio, print și publicații on-line pentru plasarea mass-media și publicitate. Coordonarea concursurilor, deschideri de magazine, lansari de produse, seminarii clienților, evenimente promoționale și mențiuni celebritate pentru a construi relații cu partenerii de afaceri și de a genera interes în jurul produselor. Creați buletine informative, comunicate de presă, mesaje de e-mail și conținut social media pentru educarea angajaților și a publicului cu privire la inițiativele de comunicare.

Evaluați resursele disponibile pentru planificarea și executarea planul strategic de comunicare. Determina bugetul dvs. și să aloce în cazul în care fondurile vor fi cheltuite. Parcelă sarcini între departamente, membrii echipei și furnizori externi. Alegeți părțile interesate și de a decide ce fel de sprijin va fi nevoie pentru a face planul strategic de comunicare de succes.

Explicați modul în care va monitoriza și măsura rezultatele în timpul și după activitățile de comunicare. manual Lista și instrumente automatizate vă va folosi pentru a cumula și analiza informațiile pentru campaniile viitoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a transfera rezultate Livescan Fingerpinting în CaliforniaCum de a transfera rezultate Livescan Fingerpinting în California
Cât timp este nevoie pentru a deveni un detectiv?Cât timp este nevoie pentru a deveni un detectiv?
Crime Scene Investigator InstrumenteCrime Scene Investigator Instrumente
Ce locuri de muncă sunt acolo cu o diplomă în Forensic Science?Ce locuri de muncă sunt acolo cu o diplomă în Forensic Science?
Care este salariul mediu anual al unui om de știință?Care este salariul mediu anual al unui om de știință?
Proces Crime Scene AmprentareaProces Crime Scene Amprentarea
Cum să devii un agent SuretyCum să devii un agent Surety
Ce este de imprimare digitală?Ce este de imprimare digitală?
Dezavantajele de analiză de amprenteDezavantajele de analiză de amprente
Cum se obține o licență de Paza din MiamiCum se obține o licență de Paza din Miami
» » Cum să scrie planuri strategice de comunicare