berokinfo.com

Cum la File Raportul anual un Corporation din New York

Raportarea anuală pentru corporații din New York, se face pe o dată la doi ani, ceea ce înseamnă că o corporație depune un raport la fiecare doi ani, cu New York, Departamentul de Stat în luna calendaristică în cazul în care afacerea încorporată inițial. Departamentul de Stat prevede formularul pentru raport, care sunt relativ simplu și rapid pentru a completa. Nedepunerea poate afecta starea unei corporații bună cu statul și poate afecta capacitatea corporației de a desfășura o activitate.

Obțineți corect Declarația bienal formular de la New York, Departamentul de Stat. Statul mailuri în mod automat formularele de o lună înainte de acestea se datorează adresa biroului executiv principal sau a agentului pentru serviciul de proces. Dacă nu primiți formularul, contactați Departamentul de Stat diviziei de corporații.

Scrieți numele și adresa directorului general actual în prima parte, în cazul în care informația de pe formularul schimbat. Formularul va sosi pre-umplut cu informationyou raportat pe ultima bienală Declarație Forma.

Completați adresa curentă a biroului principiu al corporației, în partea a doua, în cazul în care aceste informații schimbate. Aceasta este, în general, adresa de stradă a biroului principal al Corporation- pe care nu se poate utiliza o căsuță poștală.

Scrieți numele și adresa agentului înregistrat corporației pentru serviciul de proces în partea a treia dacă informațiile de pre-imprimate este incorectă. Aceasta este adresa la care Departamentul de Stat va trimite orice acte juridice pe care le acceptă în numele corporației.Verificați caseta în partea a patra în cazul în care Corporation este o societate fermă care produce culturi, animale sau produse animaliere. Aceste tipuri de corporații trebuie să completeze numai patru părți și cinci.

Obținerea semnătura unui funcționar, avocat în fapt sau director al corporației din partea a cincea.

Elaborarea unui cec sau ordin de plată la „Departamentul de Stat“ pentru taxa de depunere. La momentul publicării, taxa de depozit pentru corporatii este de $ 9. Puteți plăti prin card de credit, prin completarea formularului de autorizare a cărții de credit a trimis cu Declarația Bienalei Formularul.

Întoarcere formularul completat și verificați la Departamentul de Stat al diviziei de corporații, în plicul de pre-imprimate furnizate de Departamentul de Stat.

sfaturi Avertismente

  • Nu este necesar să se depună o declarație bienal în numele unei corporații care nu-pentru-profit din New York.
  • În cazul în profit dvs. nu mai face afaceri în New York, trebuie să înaintați un certificat de dizolvare pentru a opri depunerea forme de expunere bienale.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum poate cineva deveni Incorporated?Cum poate cineva deveni Incorporated?
Cum poți Reînnoiți licența NYS Guard Security?Cum poți Reînnoiți licența NYS Guard Security?
Este de asigurare trebuie să se înregistreze o barcă în statul New York?Este de asigurare trebuie să se înregistreze o barcă în statul New York?
Cum se setează un Illinois S CorporationCum se setează un Illinois S Corporation
Cum de a înregistra un nume de afaceri din New YorkCum de a înregistra un nume de afaceri din New York
Salariul unui LPN din New YorkSalariul unui LPN din New York
Cum la File un DBA în PennsylvaniaCum la File un DBA în Pennsylvania
Cum de a solicita un certificat de Good StandingCum de a solicita un certificat de Good Standing
Cerințe New York State Construcții de afaceriCerințe New York State Construcții de afaceri
Cum să prezinte rapoarte anuale în PennsylvaniaCum să prezinte rapoarte anuale în Pennsylvania
» » Cum la File Raportul anual un Corporation din New York