berokinfo.com

Cum de a schimba un nume comercial în Michigan

Fișier modificare documente pentru a schimba un nume de afaceri în Michigan.
Fișier modificare documente pentru a schimba un nume de afaceri în Michigan. (Imagine: Imagine om de afaceri Peter HiRes Imagini de la Fotolia.com)

Există mai multe motive pentru a schimba numele companiei. o creștere de afaceri, extinderea în noi domenii ale industriei, sau reducere de personal se deplasează de la o industrie la alta ar putea necesita o schimbare de nume de afaceri. Deci, se poate fuziona cu o altă afacere. Depunerea Amendamentul documente este necesar să se schimbe în mod legal numele unui LLC, parteneriat sau corporație în Michigan.

Fișier un certificat de modificare a actului de organizare pentru a schimba numele unei societăți cu răspundere limitată sau un parteneriat cu răspundere limitată. Fișier un certificat de modificare a actului constitutiv pentru a schimba numele unei corporații. Includeți numele de afaceri vechi și noi în amendament actele. Trimite modificarea și o taxă de depunere $ 25 la Departamentul Michigan de Energie, Muncii și creșterea economică.

Michigan Departamentul de Energie, Muncii și Biroul de creștere economică a serviciilor comerciale, Divizia Corporate P.O. Box 30054 Lansing, MI 48909-7554Fișier un certificat de modificare a certificatului de parteneriat limitat pentru a schimba denumirea parteneriatului. Includeți vechi și noi nume de afaceri. Trimite modificarea și o taxă de depunere $ 10 la Departamentul Michigan de Energie, Muncii și creșterea economică.

Contactați biroul grefierului județ în județ în cazul în care v-ați înregistrat proprietorship dumneavoastră unic, pentru a obține forme de schimbare de nume de afaceri. Trimite formulare și taxele de depunere la biroul grefierului districtual.

sfaturi & Avertismente

  • Înainte de a face o modificare a articolelor de organizare sau articol de încorporare, dețin un vot, astfel încât toți membrii au posibilitatea de a aproba sau de a se opune unei schimbări numele companiei. Vi se cere să obțină semnăturile unora sau a tuturor membrilor, în funcție de structura de afaceri.
  • Rezervă un nou LLC, parteneriat sau corporație cu numele DELEG înainte de a face depunerea unui certificat de modificare pentru a se asigura că puteți utiliza în mod legal numele nou al companiei. Efectuarea de cercetare on-line de directoare nume de afaceri, sau de a angaja o firmă de cercetare pentru a stabili dacă numele este disponibil.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cerințe de peste mări de expediereCerințe de peste mări de expediere
Cum să Detect bani falși cu o lumină neagrăCum să Detect bani falși cu o lumină neagră
Cum se ajunge TCN la nava de proprietate GuvernuluiCum se ajunge TCN la nava de proprietate Guvernului
Cum sa faci un cuțit dolarilorCum sa faci un cuțit dolarilor
Cum să Fold o dublă inima Din dolarilorCum să Fold o dublă inima Din dolarilor
Cum să doneze mașină gratuit la sora meaCum să doneze mașină gratuit la sora mea
Cum de a crea un sistem de plăți BillCum de a crea un sistem de plăți Bill
Ce este un Bill Export de trăsură?Ce este un Bill Export de trăsură?
Cum de a înregistra în contabilitate cheltuielile de transportCum de a înregistra în contabilitate cheltuielile de transport
Ce este o factură de livrare?Ce este o factură de livrare?
» » Cum de a schimba un nume comercial în Michigan