berokinfo.com

Ce este o factură de livrare?

O factură de livrare este un document un vânzător oferă unui cumpărător, sau expeditorul unui pachet sau colet pune la dispoziția destinatarului. De obicei, documentul este format din informațiile de contact ale expeditorului, o listă detaliată a conținutului și a prețurilor. Un document este legat „conosament“, care se referă la un document furnizat de o companie de transport la expeditor de mărfuri pentru a documenta transportul și livrarea.

Utilizați Expeditorului

Expeditorul păstrează, în general, o copie a facturii de livrare, care a fost trimisă către destinatar. Expeditorul poate utiliza această copie pentru a verifica împotriva în cazul unei reclamații a clientului, sau pentru a verifica adresa în cazul în care un pachet nu este livrat conform programului. Factura de livrare în sine este util pentru conturile de creanțe, care poate factura clientului in functie de marfa primite.

Utilizați Beneficiarului

Destinatarul poate utiliza factura de livrare pentru a se potrivi împotriva a ceea ce clientul intenționează să comande și să verifice dacă expeditorul a trimis marfa corectă sau părți. Factura de livrare poate acționa, de asemenea, ca o confirmare de primire pentru a documenta data achiziției. Acest lucru ar putea fi de valoare în cazul unei cereri care warrantee se învârte în jurul datei de livrare.

documentele fiscaleO factură de livrare poate ajuta, de asemenea, o parte care a achiziționat un document de element o achiziție în sensul deducerea costului dintr-o declarație fiscală. facturile de livrare conțin, de obicei o listă detaliată a elementelor livrate, precum și prețurile lor.

cuprins

În general, o factură de livrare va lista articole livrate și costurile acestora, adresele și numerele de telefon ale destinatarului și expeditorului, orice solduri restante datorate și condițiile de plată. În unele jurisdicții, vânzătorul va trebui să documenteze tranzacția și să colecteze de vânzare sau de accize, de asemenea. Factura de livrare va detalia aceste taxe, dacă este cazul.

Crearea unei factură

Puteți crea o factură utilizând Microsoft Office prin deschiderea unui nou document și făcând clic pe butonul „șablon“. Acest lucru vă va oferi o varietate de opțiuni pentru a alege. Selectați un șablon care se potrivește look-ul dorit și să se simtă și să copiați informațiile și logo-ul dvs. în șablon. Utilizați funcția „Save As“ pentru a salva șablonul personalizat pe hard disk. Alternativ, puteți crea unul utilizând un număr de servicii de editare on-line de afaceri (a se vedea resurse).

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum raportați anonim la OSHACum raportați anonim la OSHA
OSHA standard pentru presiune înfundatăOSHA standard pentru presiune înfundată
Cum sa devii un inspector OSHA pentru un spitalCum sa devii un inspector OSHA pentru un spital
Reguli OSHA pentru un gazon și de amenajare a teritoriului de afaceriReguli OSHA pentru un gazon și de amenajare a teritoriului de afaceri
OSHA Cazan de siguranță CamerăOSHA Cazan de siguranță Cameră
Cerințe OSHA Lift întreținereCerințe OSHA Lift întreținere
Niveluri OSHA & admisă de prafNiveluri OSHA & admisă de praf
Cerințe OSHA pentru scăriCerințe OSHA pentru scări
Cerințe Manual de siguranță OSHACerințe Manual de siguranță OSHA
Standarde OSHA privind IeșirileStandarde OSHA privind Ieșirile
» » Ce este o factură de livrare?