berokinfo.com

Uleiuri esentiale bune pentru Răni pe câini

Uleiurile esențiale pot fi un remediu minunat pentru rănile cainelui si alte iritatii ale pielii, dar sunt atât de multe încât poate fi dificil de a alege pe cel potrivit. Unele uleiuri esențiale pot fi dăunătoare atunci când sunt utilizate în mod incorect. Păstrați o selecție de bază de uleiuri la îndemână pentru a utiliza atunci când aveți nevoie de ele.

Ce este ulei esential?

Uleiurile esentiale nu pot fi deloc ulei. Ei sunt esență benefică distilată, cu apă sau abur din plante .. Plante de ajutoare Aceste esențe în ferindu bolilor și a insectelor și plantele ajuta să se adapteze la mediul lor. Componenta „esențială“ este distilat astfel încât să poată fi separată de plante și îmbuteliată.

Bacsis

  • Obținerea uleiuri esențiale care sunt îmbuteliate în chihlimbar, cobalt sau sticlă violet. Verificați pentru a fi sigur că eticheta conține atât denumirea comună și științifică, precum și modul în care aceasta a fost extras și țara de origine. Evitati sa cumparati uleiuri de calitate inferioară, care costa mai putin, dar sunt mai puțin eficiente.

Uleiuri pentru Răni

Alegeți un ulei esențial care se potrivește necesităților câinelui. Mai multe sunt excelente pentru a fi utilizate canin pe răni, leziuni sau iritatii ale pielii. Consultați medicul veterinar înainte de a utiliza orice pe răni deschise sau răni.

Yarrow

Când câinele are muscaturi de insecte sau mâncărimi ale pielii, încercați yarrow. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru a opri sângerarea. Dab-l pe un bețișor sau un tampon de bumbac.

Muşeţel

Un blând anti-inflamator, musetel german poate ajuta cu iritatii ale pielii, reacții alergice sau arsuri. musetel roman este anti-spasmodic, analgezic și calmant. Utilizați acest formular pentru musculare sau dentitie durere.

GeraniumAcest anti-fungice pot fi utile pentru infecții ale urechii precum și iritarea pielii. Este, de asemenea, căpușe repels.

Helichrysum

Răni, echimoze și cicatrici pot beneficia de Helichrysum, un antiinflamator și analgezic, care prevede, de asemenea analgezic. Acesta poate fi utilizat pentru afecțiuni ale pielii precum eczemă.

Vindecă și Calmează

Lavandă este un must-have ulei esențial, valoros ca aromoterapie pentru a calma și relaxați-vă câinele în situații de stres și de asemenea, pentru a ajuta la vindecarea arsurilor, răni de suprafață, care nu sunt infectate, contuzii, cicatrici, mușcături de insecte, puncte fierbinți și infecții fungice. Este antiseptic, și demotivează purici. Ulei de lavandă nu are un gust bun, astfel încât aplicarea lui pielea câinelui îl împiedică de la lins. Cea mai ușoară a uleiurilor esențiale, cel mai bine este nealterat, astfel încât cumpăra un brand de bună calitate. Se amestecă ulei de lavandă 1 parte la 1 parte apă.

Ulei de arbore de ceai

O esență populară, ulei de arbore de ceai pot fi periculoase pentru cainele tau daca nu este folosit corect. arbore de ceai, sau Melaleuca, uleiul poate fi eficient în vindecarea rănilor, dar ar trebui să fie utilizat numai bine diluat în ulei de măsline sau alt purtător, la o rată de 2 până la 3 picături la o linguriță de ulei.

Avertizare

  • ulei de arbore de ceai pur este toxic pentru câini. Dacă o aplicați pe piele nediluat și câinele linge, el poate deveni foarte bolnav.
    ulei de arbore de ceai nu ar trebui să fie utilizate pe sau în jurul pisici. Este toxic pentru ei.

Această cale de atac eficientă a pielii ajută la calmarea iritare, mușcături de insecte și bacterii, drojdii și infecții fungice. Un alternativă ceai ulei de arbore este niaouli ulei, care are proprietăți antibacteriene și antihistaminice puternic, dar nu este iritant.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cele mai bune modele de punte pentru animale de companieCele mai bune modele de punte pentru animale de companie
Treburi de curățenie zilnică pentru un asistent VetTreburi de curățenie zilnică pentru un asistent Vet
Cariere & Salarii pentru animaleCariere & Salarii pentru animale
Cariere Related medicilor veterinariCariere Related medicilor veterinari
Zookeeper Descrierea postuluiZookeeper Descrierea postului
Zori Săpun & Amoniac Solution to Kill CăpușeleZori Săpun & Amoniac Solution to Kill Căpușele
Tehnici Pain Relief pentru animale TMJTehnici Pain Relief pentru animale TMJ
Cum să știu dacă un animal de companie cobai este bolnavCum să știu dacă un animal de companie cobai este bolnav
Ce se întâmplă dacă supradozaj animalele de companie cu medicamente pentru durere?Ce se întâmplă dacă supradozaj animalele de companie cu medicamente pentru durere?
Cum se utilizează Ulei de neem pentru Controlul Flea pe animale de companieCum se utilizează Ulei de neem pentru Controlul Flea pe animale de companie
» » Uleiuri esentiale bune pentru Răni pe câini