berokinfo.com

Cum pentru a îmbunătăți calitatea sunetului la eufoniu

Umilul eufoniu nu trebuie să fie atât de umil. Cei mai mulți oameni implicit la acest instrument de alamă scăzut din cauza nevoii de a completa o bandă de vânt, după ce a început ca un jucător din alamă a unui alt instrument. Puțini, cu toate acestea, sunt capabile de completarea claxonul cu volumul dreapta, forma, și calitatea aerului pentru a face într-adevăr să cânte. De obicei, acest lucru se datorează faptului că puțini au auzit vreodată un exemplu de ceea ce un eufoniu poate suna ca atunci când a jucat în mod corespunzător. Dar, lucrând cu un profesionist profesor cu experiență redusă din alamă și după câteva reguli, puteți arăta tuturor ce un instrument frumos eufoniu poate fi.

Ceea ce aveți nevoie

 • eufoniu
 • muștiuc
 • scaun robust
 • Observați o poziție excelentă în timp ce restul perfect relaxat în orice moment. Imaginați-vă pentru a fi puternic încă imponderabilitate. Mutare înainte de a aproape de marginea scaunului, ambele picioare pe teren plat. Îmbrățișează eufoniu strâns la corpul cu mâna stângă și nu lăsați să se odihnească în poală.

 • Inspirati cu grație și pe deplin. De fiecare dată când inspirați pentru a obține puterea de aer, deschide gura larg și pentru a muta limba în jos și din calea aerului de intrare. Stai drept. Deschide cavitatea toracică, trăgând umerii înapoi și lăsați aerul umple întregul trunchi.

 • Expirati puternic. Fie ca jucati tare sau încet, triumfător sau dulce, trebuie să ne imaginăm o mare putere în alimentarea cu aer. Când expiri respirația în instrument, asigurați-vă că aveți un depozit mare de oxigen direct în plămâni să susțină coloana de aer pe care o dă la eufoniu. Ca regulă generală, atac întotdeauna prima notă cu plămâni la două treimi până la 95% din capacitate. După eliberare, expirați cea mai mare parte a excesului de aer, înainte de inhalarea din nou, astfel încât oxigenul este întotdeauna curat. • Notele ar trebui să fie, în general, în formă de cărămizi, nu conuri sau mingi de fotbal. Aceasta înseamnă că nota ar trebui să fie de aceeași calitate de la început până la sfârșit, în cele mai multe cazuri. Nu începe în liniște și pentru a obține mai tare, și nu să reducă progresiv la sfârșitul notei. (Evident, dacă muzica cere altceva, face ceea ce cere muzica.)

 • Relaxează-te embouchure ta. Buzele tale ar trebui să fie suficient de tensionate pentru a produce un buzz pur numai. Orice mai stricte, și ai tine un eufoniu constipat-sondare. Orice looser, și tu suna ca magarul deprimat clinic de la Sesame Street. tonul dvs. ar trebui să sune luminos și liric.

 • Joaca lyrically. Cu alte cuvinte, cred că de muzică în termeni de pasaje continue lungi, note nu ca individuale. Joaca ca un om, nu un robot. Gândiți-vă analogic, nu digital. Încercați să cânte notele, și înseamnă că. Utilizați puternice și cele slabe și toate celelalte dinamica la maxim, pentru a crea emoție contrastante în cadrul piesei muzicale. Bucurați-vă de sunet a face!

 • sfaturi & Avertismente

  • Ascultați mari jucători eufoniu. Ele sunt puține și rare între (deoarece există puțini bani pentru a fi făcute în performanță eufoniu), astfel încât să fie excitat și să acorde o atenție atunci când găsiți un bun exemplu de un jucător eufoniu. Vei ști unul bun atunci când auzi unul, ca inima ta va înveseli vizibil ca prin farmec.
  • portavoci Pur și simplu de comutare nu va face calitatea ton mai bine sau mai rău. Cu toate acestea, portavoci mai profunde sunt mai bune pentru setările orchestrale mari, în timp ce portavoci mai puțin adânci sunt mai bune pentru solo-uri lirice. De asemenea: jante mai subțiri pentru a face un sunet mai deschis, dar necesită o mai mare rezistență embouchure, în timp ce jantele mai groase pentru a face un sunet mai compact și sunt mai ușor pe începători.
  • Respirația este sfânt secretul de bună calitate ton. Gândiți-vă respirația ca un punct de pe o roată. Atunci când punctul de pe roata se rotește înainte și în jos, sunteți expirand. De îndată ce punctul de pe roata este la cel mai scazut, imediat începe să revină din nou, care este inhalarea. Nu lăsați restul punct în partea de sus, de jos, sau oriunde în între. Cu alte cuvinte, nu ține respirația. Continuă să respiri.
  • Dacă purtați aparat dentar, indiferent de instrument de alamă pe care îl joacă, se așteaptă să sângereze uneori. Carry o multime de ceara cu tine pentru a proteja buzele de a fi distruse de un sandwich muștiuc-si-acolade. În plus, nu împingeți piesa pentru gură atât de tare pe buze dacă purtați aparat dentar sau nu.
  • Practica e de rahat. Pur si simplu. Vor exista momente în care va dori să chuck că bucata de metal din întreaga cameră. Când sunt doar de învățare cum de a crea o calitate mai bună ton, te voi detesta cât de urât poate suna un eufoniu. Dar atunci vor exista aceste momente lucitoare că fac totul merită - momente când veți vedea în cele din urmă lumina și de a descoperi cât de superba un sunet poate fi eufoniu. Și atunci va fi mai mult decât dependent. Deci, doar atârna acolo, amice.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Tipuri de cursuri de artaTipuri de cursuri de arta
  Publicitate locală DefinițiePublicitate locală Definiție
  Diferite platforme de publicitateDiferite platforme de publicitate
  Cum pot face publicitate afacerea mea?Cum pot face publicitate afacerea mea?
  Cele mai mari Cariere in publicitate de plățiCele mai mari Cariere in publicitate de plăți
  Cum sa devii un critic de artăCum sa devii un critic de artă
  Ce locuri de muncă pot obține cu o licenta in arta?Ce locuri de muncă pot obține cu o licenta in arta?
  Tipuri de Media AdvertisingTipuri de Media Advertising
  Care sunt diferitele tipuri de publicitate?Care sunt diferitele tipuri de publicitate?
  Ce este publicitatea si promovare de design?Ce este publicitatea si promovare de design?
  » » Cum pentru a îmbunătăți calitatea sunetului la eufoniu