berokinfo.com

Responsabilitati Health Care Administration

Sarcinile administrative și de birou în spitale, clinici, casele de ingrijire medicala si cabinete private sunt efectuate de o administrare de îngrijire a sănătății. Administratorii de îngrijire a sănătății supraveghea gestionarea aspectelor de afaceri ale organizației, inclusiv a resurselor umane, marketing, contabilitate și revizuirea politicilor. Administrarea de îngrijire a sănătății include toate nivelurile de lucru de la clerical la funcții de conducere.

clerical

  • Clerical și client îndatoririlor de serviciu într-un mediu de îngrijire a sănătății sunt efectuate de o serie de profesioniști la nivel de intrare. responsabilitățile de administrare de îngrijire a sănătății includ codificare medicale, de facturare și de asigurare de specialiști, grefieri și tehnicieni de calculator, precum și de înregistrare și de admisie a lucrătorilor. Multi administratori de sanatate incep cariera in spate si front office pozitiile in timp ce acestea urmăresc educația lor. Alții în avans responsabilitățile administrative lucrând direct cu pacienții ca consilierii asistente medicale, tehnicieni certificate medicale si asistente medicale.

Tehnologia de informație

  • Tehnologia informației (IT), administratorii joacă un rol vital în moderne facilitatea de îngrijire a sănătății. Ei conduc operațiunile informatice care gestionează uriașe programe de evidență integrale pentru majoritatea organizațiilor de îngrijire a sănătății. Administratorii IT avanpremiere software-ul așa cum este dezvoltat și de a face recomandări către directori care gestionează instalația. Ei de obicei tren personal în utilizarea echipamentelor tehnice noi și de a supraveghea tehnicienii care depanează și se menține platformele hardware și software utilizate. Responsabilitățile echipei de IT de îngrijire a sănătății includ asigurându-vă că informațiile pacientului, statistici ocuparea forței de muncă, aplicații operaționale și platformele financiare sunt actualizate și efectuarea în mod corespunzător.

Managerii  • Imediat asupra personalului clerical din prima linie sunt de îngrijire a sănătății managerii de administrare și de supraveghere, care supraveghează dosarele medicale, de facturare și proceduri de codificare, practicile actuale ale tehnologiei și cerințelor vieții private a pacientului. managerii de administrare sunt responsabile pentru formarea, bugetele departamentului și supravegherea fiscală, team building si angajat angajarea si retentia. Managerii de multe ori sunt responsabile pentru comunicații departamentale printr-un buletin informativ Intranet sau companie. Ei păstrează angajații actualizate cu privire la modificările operaționale și procedurile de politică. Acestea oferă revizuiri periodice care pun în valoare de personal, problemele de servicii pentru clienți și a creditelor bugetare.

Specialiștii

  • Mai mari organizatii de sanatate folosesc un cadru de specialiști ale căror sarcini primare sunt concentrate pe diverse specialități medicale. Specialiștii dețin adesea certificari, cum ar fi înregistrate administratori de informații privind sănătatea (rHia), și de obicei supraveghează personalul care păstrează înregistrări exacte cu privire la cererile de asigurare, acțiuni juridice și registre de tratament. Administratorii de îngrijire a sănătății se pot concentra pe specialitati medicale, cum ar fi oncologie, geriatrie sau sănătate mintală, și să lucreze în acele birouri sau departamente care servesc acea populație.

Nivel executiv

  • Cu experienta si grade avansate, administratorii de îngrijire a sănătății se mute în poziții, cum ar fi șef de departament, director financiar sau vice-presedinte. directori de administrare de îngrijire a sănătății și asume responsabilitățile de gestionare a activelor instalației, costurile de inventar, progresele medicale si tehnologii. Ei primesc rapoarte de la șefii de departamente și de multe ori raportează direct către directorul executiv sau consiliul de administrație. Ei dezvoltă relații de lucru cu placa, grupuri de medic și reprezentanții care alăptează. Ele reprezintă adesea facilitatea de a organizațiilor comunitare și să participe la asociații industriale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să împerecheați un telefon Bluetooth cu un Malibu 2010Cum să împerecheați un telefon Bluetooth cu un Malibu 2010
Cum de a localiza o anvelopă Jack într-un Silverado 2002Cum de a localiza o anvelopă Jack într-un Silverado 2002
Cum să sârmă OMG-urile-01Cum să sârmă OMG-urile-01
Cum se activează Bluetooth într-un Nissan AltimaCum se activează Bluetooth într-un Nissan Altima
Cum se instalează MHI modulul de interfață BluetoothCum se instalează MHI modulul de interfață Bluetooth
Cum de a crea un telefon într-un Mercedes C230Cum de a crea un telefon într-un Mercedes C230
Cum de a porni sistemul GPS într-un off de automobileCum de a porni sistemul GPS într-un off de automobile
Cum se joacă muzica de pe un sistem stereo Bluetooth CarCum se joacă muzica de pe un sistem stereo Bluetooth Car
1994 Chevrolet Silverado Stepside Specificații1994 Chevrolet Silverado Stepside Specificații
Care este diferența dintre un Chevrolet LT și un Chevrolet LS?Care este diferența dintre un Chevrolet LT și un Chevrolet LS?
» » Responsabilitati Health Care Administration