berokinfo.com

Care este diferența dintre un Chevrolet LT și un Chevrolet LS?

Chevrolet a folosit mult timp denumirile „LT“ și „LS“ pentru a identifica caracteristicile în mașini și camioane lor. Începând din anii 1960, au folosit ambele prefixe pentru a identifica modele de motoare, cum ar fi denumirea de performanță LS-6 și LT-1. În anii 1970, au început să identifice pachetele de echipare în cars-, de exemplu, „de tip LT“.

Caracteristici pachet

  • În prezent, apelativelor „LS“ și „LT“ sunt cel mai frecvent asociate cu niveluri de echipare a modelului Chevrolet Tahoe SUV. Următoarele niveluri de echipare sunt prezentate în ordinea crescătoare caracteristici pachet.

LS

  • LS nivel de echipare de bază include toate caracteristicile standard, cum ar fi motorul de 5.3L V8 și transmisie automată, capacitatea de FlexFuel, airbag-uri, frane antiblocare, de intrare fără cheie de la distanță, jante din aliaj cu anvelope de toate anotimpurile, cruise control și geamuri electrice / încuietori, scaune din stofa, scaun de drivere de putere, CD-uri și scaune cu 9 pasageri.

LT  • În plus față de multe dintre caracteristicile standard, upgrade-uri pachet LT cu un pachet disponibil Z71 off-road, blocare diferential spate, OnStar și tehnologia Bluetooth, lămpi de ceață, parcare spate asistență, klimatronic, pornirea vehiculului de la distanță, scaunul reglabil electric de pasageri, interior piele, audio premium cu comenzi audio din spate, pedale reglabile și scaune de 8 pasageri.

LTZ

  • Un pachet chiar și modernizate în continuare --- pachetul LTZ --- adaugă mai multe caracteristici dincolo de asieta LT. Suspensie auto-plimbare, camera retrovizoare, de navigație prin satelit de trafic, de presă portbagaj de la distanță, încălzit / răcit scaune din față, la distanță acasă universală și o poartă de ridicare de putere sunt printre alte caracteristici standard premium în acest pachet.

consideraţii

  • În timp ce multe dintre aceste caracteristici sunt încorporate în diferitele niveluri de echipare, GM oferă, de asemenea, un „construi propriul dvs.“ program, care vă permite să personalizați opțiunile. Consultați broșura on-line pentru mai multe informații.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Infundate Simptome radiatorInfundate Simptome radiator
Cum se înlocuiește motorului lichidului de răcire într-un Mercury Sable 2002Cum se înlocuiește motorului lichidului de răcire într-un Mercury Sable 2002
Ce să Verificați Când se supraîncălzește o mașinăCe să Verificați Când se supraîncălzește o mașină
PT Cruiser Specificații lichid de răcirePT Cruiser Specificații lichid de răcire
Cum se depanează Supraîncălzirea într-un 2,4L Grand AmCum se depanează Supraîncălzirea într-un 2,4L Grand Am
Cum de a verifica pentru răcire Scurgerile de sistem într-un Nissan AltimaCum de a verifica pentru răcire Scurgerile de sistem într-un Nissan Altima
Avantajele de generatoare de motoare cu gaz Racire cu aerAvantajele de generatoare de motoare cu gaz Racire cu aer
Cum de a verifica nivelul lichidului de răcire pe un 700 Yamaha Grizzly ATV 2010Cum de a verifica nivelul lichidului de răcire pe un 700 Yamaha Grizzly ATV 2010
Simptomele care Radiatorul meu este merge răuSimptomele care Radiatorul meu este merge rău
Cum se instalează o pompă de apă într-un Chevy MalibuCum se instalează o pompă de apă într-un Chevy Malibu
» » Care este diferența dintre un Chevrolet LT și un Chevrolet LS?