berokinfo.com

Ce fel de mediu de lucru Are un bucătar de muncă în?

Bucătarii pot lucra la restaurante, magazine alimentare, magazine alimentare de specialitate, facilități de îngrijire rezidențiale, școli, spitale, gospodării particulare sau firme de catering. Acestea pot fi utilizate pe nave, sau la cabane sau stațiuni. Deși locațiile lor de lucru pot varia, mediile de lucru de bucătari împărtășesc multe caracteristici.

Ore lungi

  • În timp ce unii bucătari lucra ore convenționale, mulți nu o fac. Bucătari care lucrează în restaurante fine-mese, precum și bucătari cap și bucătari sous, ajung, de obicei la locul de muncă înainte de restaurant se deschide și se lasă locul de muncă bine după ce se închide pentru noapte. ore de lucru pentru bucătari pot include vacanțe și week-end, de asemenea.

Ritm rapid

  • Într-un cadru tipic restaurant, bucătari trebuie să pregătească hrana pentru meseni foarte repede. Bucătarii sunt sub presiune constantă pentru a găti alimente de înaltă calitate, rapid în timp ce aderarea la procedurile de siguranță și salubritate. Uneori deosebit de ocupat, bucătarii trebuie să jongleze numeroase comenzi la o dată și încă se pregătească alimente delicioase pentru fiecare client.

Solicitant fizic

  • Bucătarii sunt pe picioarele lor pentru aproape întreaga zi de lucru. Ei ridica obiecte grele de rutină și sunt expuse în mod constant la cuptoare calde și grătare. Există mai multe pericole implicate cu a fi un bucătar-șef, inclusiv tăieturi, alunecări, căderi, și arsuri, dar leziunile suferite în linia de taxe sunt, de obicei minore.

social exigentă

  • Bucătari lucrează în sferturi strânse cu restul personalului de bucătărie în fiecare zi. Acestea trebuie să fie în măsură să comunice rapid și eficient unul cu celălalt. Ca și în orice mediu de lucru în echipă, sarcini rulează mai lin și de lucru este mai plăcut atunci când membrii echipei se inteleg unii cu alții. În plus, bucătari care lucrează la un restaurant de luat masa se poate cere să interacționeze cu meseni. Competența socială este o abilitate naturală pentru cei mai mulți bucătari.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a înlocui o oglindă de putere într-un Ford ExplorerCum de a înlocui o oglindă de putere într-un Ford Explorer
1999 Toyota Corolla pentru indepartarea stereo1999 Toyota Corolla pentru indepartarea stereo
Cum să înlocuiască un Ford Explorer 2003 O2 SenzoriCum să înlocuiască un Ford Explorer 2003 O2 Senzori
Cum să eliminați al 3-lea rând de scaune într-un Ford ExplorerCum să eliminați al 3-lea rând de scaune într-un Ford Explorer
Cum se instalează un sistem stereo auto în 1994 Ford ExplorerCum se instalează un sistem stereo auto în 1994 Ford Explorer
Cum să eliminați tablouri de bord al unui Fox MustangCum să eliminați tablouri de bord al unui Fox Mustang
Cum se instalează un sistem stereo într-un Ford FocusCum se instalează un sistem stereo într-un Ford Focus
Cum elimin capacul Consola într-un Lexus Ls430 2002?Cum elimin capacul Consola într-un Lexus Ls430 2002?
Cum de a elimina o consolă centrală într-o Mazda 6 2007Cum de a elimina o consolă centrală într-o Mazda 6 2007
Cum de a elimina o consolă Din 1996 Ford ExplorerCum de a elimina o consolă Din 1996 Ford Explorer
» » Ce fel de mediu de lucru Are un bucătar de muncă în?