berokinfo.com

Cum să obțineți un loc de muncă navă de croazieră

Călătorind lumea pe un vas de croazieră în timp ce câștigați bani ar fi o experiență cu adevărat de neuitat. Dar cum să obțineți un loc de muncă pe o navă de croazieră? Ei bine, de fapt, ei nu la fel de greu ca s-ar putea crede. Multe linii de croazieră majore sunt angajarea în mod constant noi angajați într-un număr sau diferite porturi de apel.


Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să se aplice pentru un loc de muncă pe o navă de croazieră.

 • Noțiuni de bază

  Cel mai bun mod de a începe în aplicarea pentru un loc de muncă linie de croazieră este de logare pe la principalele site-uri de linii majore de croazieră. Doar despre fiecare linie de croazieră majore are deschideri de locuri de muncă postate chiar pe site-ul lor.

 • Încercați Agenții Temp

  Deoarece termenul obișnuit de muncă linie de croazieră durează aproximativ 4 - 6 luni, mai multe linii de croazieră folosesc agenții de temp pentru a umple pozițiile lor de angajare pe termen scurt. Dacă locuiți în apropierea unui port de popular linie de croazieră de apel, mergeți mai departe și se va opri la agenția dumneavoastră temp locală și întrebați cu privire la cazul în care au o funcție de linie de croazieră deschisă.

 • Căutare

  Căutarea de locuri de muncă on-line, cum ar finders fi monster.com, hotjobs.com, etc, consultați secțiunea Anunțuri din ziarul local, naviga prin craigslist.com, etc. Toate acestea sunt modalități excelente de a găsi pentru a găsi un loc de muncă vas de croazieră sau orice alt loc de muncă pentru care contează.

 • Ține minte....

  Atunci când se aplică pentru un loc de muncă vas de croazieră cel mai probabil veți avea nevoie de cel puțin 6-12 luni în domeniul pentru care aplici. Linii de croazieră au fost cunoscute a fi foarte selectiv cu care angajeaza pe, astfel încât să fie sigur de a avea CV-ul gata.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa devii un agent de securitate armat în Carolina de NordCum sa devii un agent de securitate armat în Carolina de Nord
Cum de a deveni un ofițer de poliție din GeorgiaCum de a deveni un ofițer de poliție din Georgia
Cum sa devii un lunetist în aplicare a legiiCum sa devii un lunetist în aplicare a legii
Cum sa devii Inspector deCum sa devii Inspector de
Cerințe pentru US MarshalsCerințe pentru US Marshals
Cum sa devii un departament Mississippi de Transport OfițerCum sa devii un departament Mississippi de Transport Ofițer
Cerințe Air Force ÎnrolareCerințe Air Force Înrolare
Cerințe pentru a fi un pompier în KentuckyCerințe pentru a fi un pompier în Kentucky
Regulile TSA pentru Bags bifateRegulile TSA pentru Bags bifate
Cum sa devii un Cop MallCum sa devii un Cop Mall
» » Cum să obțineți un loc de muncă navă de croazieră