berokinfo.com

Colegiul Club de strângere de fonduri Idei

Fie că sunt organizații academice, fraternities si, sau grupuri de activism, cluburi de colegiu nevoie de bani pentru a face activitățile lor posibile. Deși este ușor de a organiza o vânzare de bomboane sau spalatorie auto, un pic de creativitate poate merge un drum lung în creșterea bani ai nevoie pentru o excursie viitoare sau o cauză locală. Venind cu activități de strângere de fonduri care obține tot campusul implicat se poate extinde conștientizarea clubul în timp ce ajutându-vă satisface nevoile dvs. financiare.

E timpul pentru un turneu

  • Punerea la un turneu-campus legate de organizația dvs. poate obține o varietate de studenți care împărtășesc un interes comun, împreună desen entuziasmul și bani spre grupul. Dacă sunteți un club de bowling intramural, de exemplu, s-ar putea organiza un turneu de bowling la o alee locală, în timp ce o organizație pentru științe informatice majors s-ar putea pune pe un turneu de joc video în sala de sport campus sau uniunea studenților. Percepe o taxă de intrare pentru persoane sau grupuri pentru a intra în turneu, sau a invita pe elevi să plătească admiterea pentru a viziona evenimentul.

Rock pentru o cauza

  • Atingeți în dragoste colegii dvs. elevilor de muzică live de rock prin organizarea unei luptă a benzilor pentru a strange bani pentru evenimentele clubului tău, o organizație de conștientizare, sau o organizație de caritate locale care se aliniază cu obiectivele. Trupe și muzicieni solo din campusul dvs. poate plăti o taxă de intrare pentru a juca, și puteți încărca, de asemenea, de admitere de la studenții care frecventează. Pentru a obține o atenție din partea studenților, ai putea recruta niște profesori populare pentru a servi ca judecători celebri. Au fiecare dintre participanți dumneavoastră pregătesc o declarație în sprijinul cauzei clubului dvs. pentru a răspândi conștientizarea în rândul publicului.

Alimente pentru Fonduri  • Dați elevilor o pauză de la alimente cantina campusul dvs. prin punerea pe un mic dejun clătită, cina spaghete sau pizza vânzare. Dacă organizația dvs. are bucătari talentați, să strălucească talentele lor prin pregătirea o masă completă cu un curs principal, garnituri și deserturi. Invitați campusul precum și comunitatea locală să vină, și admiterea taxa. Puteți avea, de asemenea, membri club așteptați mese la eveniment sau servesc alimente pentru patronii. Pentru a extinde conștientizarea grupului, au un cuplu de membrii clubului rula un tabel de informații cu broșuri și pliante despre evenimentele viitoare sau cauza pe care îl promovați.

Un Fundraiser Hair-raising

  • Spectacolul de divertisment de vizionarea studenți și profesori radă capetele lor se pot trage interes din campus, precum și donații pentru o cauză sau un eveniment. Cereți elevilor de profil înalt sau profesori bine-a plăcut, care sunt cunoscute pentru parul lung sau bărbi să fie de acord să-l radă, la un eveniment public, cu condiția ca clubul își va atinge obiectivele de strângere de fonduri. S-ar putea stabili obiective de donare diferite pentru participanți, cum ar fi având un scop mai mare pentru participanți de sex feminin sau profesori. Dacă îndeplinești obiectivul dvs., invita campusul la sala de sport pentru a viziona voluntarii au ras capetele lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Idei de strângere de fonduri cu privire la activități pentru grupuri miciIdei de strângere de fonduri cu privire la activități pentru grupuri mici
Activitati extrascolare la NYUActivitati extrascolare la NYU
Idei Fundraiser pentru un proiect de absolvireIdei Fundraiser pentru un proiect de absolvire
Cum de a crea un turneu Wii BowlingCum de a crea un turneu Wii Bowling
Sorority de strângere de fonduri Evenimente și ideiSorority de strângere de fonduri Evenimente și idei
Festivalul de strângere de fonduri IdeiFestivalul de strângere de fonduri Idei
Cum de a strange bani pentru adaposturi fara adapostCum de a strange bani pentru adaposturi fara adapost
Responsabilitățile președintelui FundraiserResponsabilitățile președintelui Fundraiser
Idei creative TombolaIdei creative Tombola
Idei pentru Senior Strângere de FonduriIdei pentru Senior Strângere de Fonduri
» » Colegiul Club de strângere de fonduri Idei