berokinfo.com

Salariile profesorilor Elementary School din Chicago

Chicago, Illinois, are sistemul public de învățământ al treilea cel mai mare din Statele Unite ale Americii. Sistemul cuprinde aproximativ 600 de școli publice elementare și licee. Aproape 500 de școli elementare sunt tradiționale, în timp ce aproximativ 40 sunt școli charter. Sistemul Școlar Public Chicago conține, de asemenea, alte școli elementare care includ școlile clasice, educație și contracte speciale. Ca atare, salariile cadrelor didactice elementare sunt dependente de tipul de școli, nivelul de educație și de experiență.

Salariu mediu

  • Teachersalaryinfo.com afirmă că „salariul mediu profesor din Illinois a rămas constant peste media națională între anii 2007 și 2009.“ În comparație cu media națională de 50.000 $ anual pentru profesori, profesori Illinois a câștigat aproximativ 7.000 de $ mai mult din 2009. Potrivit Chicagomag.com, salariul mediu pentru profesori elementare din zona Chicago este de $ 59.000 de puțin mai mare decât media de stat. Aceasta adaugă că profesorii din școlile elementare din județul DuPage au primit cele mai mari salarii din 2006. De fapt, cinci dintre districtele sale raportează salariile medii anuale de $ de 77.000, conform revistei.

comparaţii

  • În sistemul de la Chicago Public School, salariile de pornire pentru profesori elementare cu diplome de licență sunt $ 51,000 de începând din 2011. În comparație, la salarii de pornire pentru cei cu diplome de master sunt $ 54.000 începând din 2011. Cu toate acestea, Resumechick.com citează intervalul de salarii pentru profesori elementare Chicago, ca fiind între 34.000 $ și 52.000 $ în 2010. se citează de asemenea, că salariile de pornire pentru profesori elementare din New York și Los Angeles sunt 41.000 $ și 40.000 $, respectiv.

Prin Școala  • Deoarece sistemul de la Chicago Public School clasifică școlile elementare în funcție de categorii (charter, educație specială, contract), salariile cadrelor didactice pot fluctua în funcție de tipul de școală în care profesorii predau. Indeed.com enumeră salariul mediu anual pentru profesorii de educație specială în Chicago de la $ 49,000 de începând din 2011. salariilor școlare Carta în oraș sunt semnificativ mai mici, deși finanțate de sistemul public de învățământ. Cel mai mic salariu mediu aparține Grays-Lake Prairie Crossing Charter School, cu profesori care câștigă aproximativ 38.000 $ începând din 2006.

Prin District

  • Salariile medii cadrelor didactice din Chicago variază în funcție de districtul școlar. Teachersalaryinfo.com raportează că Cook a angajat mai mult de 240 de cadre didactice elementare și au avut un salariu mediu anual de $ 55.000 de între 2007 și 2009. Aceasta este pe picior de egalitate cu $ 55.000 de salariul anual mediu al cadrelor didactice din Școala de Est Prairie District, care are aproximativ 36 profesori.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Salariu de școală de muzică ProfesorSalariu de școală de muzică Profesor
Câți bani Invatator Ia plătit pe ore?Câți bani Invatator Ia plătit pe ore?
Medie de Profesor Salariul pentru o școală CartăMedie de Profesor Salariul pentru o școală Cartă
Beneficii pentru profesori de educație specialăBeneficii pentru profesori de educație specială
Salariul mediu al artei ProfesorilorSalariul mediu al artei Profesorilor
Salariu de o asistenta medicala Elementary SchoolSalariu de o asistenta medicala Elementary School
Tot ce trebuie sa stii despre a deveni un ProfesorTot ce trebuie sa stii despre a deveni un Profesor
Pennsylvania High School Salarii CoachingPennsylvania High School Salarii Coaching
Cât de mult o educatoare Fa-o oră?Cât de mult o educatoare Fa-o oră?
Statele mai mici salarii pentru profesori de școalăStatele mai mici salarii pentru profesori de școală
» » Salariile profesorilor Elementary School din Chicago