berokinfo.com

Cum un bar Sway de lucru?

Rata crescută de primăvară

  • O bara stabilizatoare este o bară de metal atașat la partea din spate a șasiului deasupra suspensiilor dreapta și stânga. arcuri de suspensie dvs. au în prezent o rată de compresie și atunci când un arc este comprimat cealaltă tinde să meargă neafectat. Suspensie cuplat cu o bara stabilizatoare, crește viteza de primăvară pe arcul primind cea mai mare presiune. În esență, din moment ce bara de deplasare este atașat la ambele părți dreapta și stânga, atunci când un arc are o presiune bara de legănare, de asemenea, pune presiune pe arcul opus. Acest lucru este în creștere, rata de primăvară, forțându-le să reacționeze una față de alta.

limite Lean

  • Deoarece arcurile afectează acum direct una de alta, macră este limitată. Fără o bara stabilizatoare, atunci când sunt de cotitură izvoarele din interiorul comprima în timp ce decomprima exterior și, în unele cazuri ridicați anvelopa de la drum. Bara de legănare ajută la distribuirea comprimarea arcului opus, păstrând șasiul mai mult nivelul de la sol, anvelopa exterioară nu ar trebui să se ridice de pe sol într-un colț cu o bara stabilizatoare. Bara de deplasare este legătura între cele două arcuri de suspensie spate și forțând arcurile să lucreze împreună.

Limite Camber Modificări  • Camber este unghiul pneului în raport cu șasiul. Anvelopele au o relație directă cu suspendarea și bara stabilizatoare creează o relație directă cu ambele anvelope și arcuri de suspensie. Fără o bara stabilizatoare, este posibil, în timpul unui viraj, pentru convexitate a pneului să fie atât de drastice pe care le va fi de conducere pe peretele anvelopei. Bara de balansarea distribuie mai uniform de compresie, care limitează slabă, și, prin urmare, păstrează curburii a anvelopelor de a deveni prea pozitiv. convexitate pozitivă poate duce la conducere pe flancul pneurilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum schimb Predominanța ochi?Cum schimb Predominanța ochi?
LASIK ochi Chirurgie Pro și ContraLASIK ochi Chirurgie Pro și Contra
Cum de a opri Spasmul Spasmele în ochiCum de a opri Spasmul Spasmele în ochi
Remediu pentru un ochi zgâriateRemediu pentru un ochi zgâriate
Ce Cauzele Capilarele sparte în ochi?Ce Cauzele Capilarele sparte în ochi?
Mod de utilizare de picături pentru ochi rozMod de utilizare de picături pentru ochi roz
Adult Ambliopia TratamentulAdult Ambliopia Tratamentul
Ce servicii pot efectua optometrist?Ce servicii pot efectua optometrist?
Cum de a conduce după vitrectomiaCum de a conduce după vitrectomia
Cum de a găsi un lentile de contact în ochiCum de a găsi un lentile de contact în ochi
» » Cum un bar Sway de lucru?