berokinfo.com

Dump Tipuri de camioane

Un camion benă, de asemenea, numit un camion autobasculantă sau un camion de producție, este un vehicul proiectat pentru a transporta materiale către și de la un șantier de construcții. camioane cu basculante folosesc un berbec acționate hidraulic montat în spatele lor. Conținutul ascensoarele de berbec de camion pentru a fi depuse la locul de construcție.

Basculantă Standard

  • Un camion benă standard, dispune de un șasiu camion montat pe un corp groapa. Corpul este ridicat și coborât cu un lift berbec hidraulic alimentat, care este montat între corp și cabina de conducere. Un camion benă standard, are un ax roata din față și una sau mai multe axe de la partea din spate, montate cu roti duble pe ambele părți. Versiunile tipice ale Autobasculanta standard, include șase roți și Autobasculanta 10-Wheeler.

Transfer de Basculantă

  • Un camion benă de transfer este un camion standard, cu o remorcă atașată. Remorca este încărcată cu agregate (murdărie, pietriș, asfalt, nisip sau orice alt material de construcție necesare). Remorca este echipat cu un alt container, denumit caseta B, care este alimentat hidraulic, pneumatic sau electric. Acesta plimbari din cadrul remorcii la Bena camionului principal, numit o casetă. Acest lucru permite vehiculului principal pentru a transporta materiale suplimentare și să mențină în continuare o manevrabilitate eficientă. O variantă a Autobasculanta de transfer este triplu tren de transfer, care este format din două cutii suplimentare în spatele camionului la final principal. Cutiile, B și C, permit vehiculului să efectueze o sarcină mai mult decât este posibil cu A / B standard Autobasculanta de transfer.

Superdump camion  • Un camion benă echipat cu un rulment de sarcină, care la final pe osie poate ridica până la 13.000 lbs. Axul trasee aproximativ patru metri în spatele corpului principal camion. În medie, un camion superdrump poate transporta 26 de tone de marfă pe călătorie. Un ax posterior utilizează două brațe hidraulice pentru a ajuta clar organismul camion oprit sarcina sa. Un camion superdump depășește investiții, productivitatea și încărcătura transportată de către un camion benă standard de.

Site-ul Basculantă

  • Un camion benă regulat site-ul este o remorcă cu 2 axe fiind tras de un tractor. Remorca haldele de material, fie la stânga sau la dreapta acestuia cu utilizarea pistoanelor hidraulice. Un camion benă site-ul oferă descărcarea rapidă a materialului. Camioane cu basculante laterale oferă mai multă rezistență la răsturnare decât alte tipuri de tipuri de camioane benă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pat standard F-150 Cutie de scule SpecsPat standard F-150 Cutie de scule Specs
Bobtail Truck DefinițieBobtail Truck Definiție
Cum să Compara camioane Pat DimensiuniCum să Compara camioane Pat Dimensiuni
Ce este un camion Tandem?Ce este un camion Tandem?
Cum să înceapă o Basculantă de afaceriCum să înceapă o Basculantă de afaceri
Avantajele unui Spread Axle TrailerAvantajele unui Spread Axle Trailer
Nacelă pe camion Vs. macaraleNacelă pe camion Vs. macarale
Alimente Truck Manager de SalariuAlimente Truck Manager de Salariu
2008 GMC Sierra 1500 Tractări Specificații2008 GMC Sierra 1500 Tractări Specificații
Cum de a determina ce sistem ABS un camion Chevy AreCum de a determina ce sistem ABS un camion Chevy Are
» » Dump Tipuri de camioane