berokinfo.com

Mesele cu varză

Sauerkraut ia numele de la varză murată și că este exact ceea ce este. Varză proaspătă este tocat, combinat cu sare pentru a extrage sucurile și lăsate să fermenteze în aceste sucuri. Este crocant, cu o aripă păstrând în același timp o aromă de varză. Conserve acră este disponibilă imediat. Clătiți pentru a îndepărta o parte din sarea și tanginess. Se combină varză acră cu carne și legume pentru o varietate de preparate culinare.

Friptură înăbușită

  • Carne de porc pare să ia în mod natural la varză acră. Asociați o friptură de porc umăr cu varză și se adaugă bere ca lichidul de gătit. Creați o friptură stratificat. Rotund felie de carne de vită în felii de 1 inch. Brown rapid pe ambele părți. Strat cu varză și cartofi într-un lent aragaz. Carnea se topește aproape în legume. Se serveste cu morcovi și salată verde.

Cârnat

  • Fierbeti la foc mic, cum ar fi cârnați kielbasa, bratwurst sau alte carnati germani în varză acră până cârnați se face. O altă alternativă este tăiată în felii subțiri ceapă și cartofi fierte până ceapa este un maro auriu și cartofii sunt gătite. Adăugați felii de mezeluri fierte sau vindecat. Acoperiti cu un strat de varză acră. Se serveste cu legume proaspete, cum ar fi verde, mazăre sau fasole.

Caserole și feluri de mâncare Skillet  • Cârnați, cartofi și varză acră sunt baza pentru o cină de încălzire în timpul iernii. sauerkraut Asocierea cu carne de pui și cartofi dulci. Se presara cu seminte de chimen pentru o atingere de finisare. Creveți și varză acră este o combinație neobișnuită, dar funcționează. Varza inlocuieste un strop de suc de lămâie și oferă criza, de asemenea. Adauga legume, cum ar fi ardei verde și mazărea pentru a completa masa.

sandvişuri

  • Cand te gandesti de varză acră, probabil te gândești la hot dog. Tanginess de varză acră se ridică la carne prânz intens aromate, cum ar fi carne de vită, pastramă și șuncă. De asemenea, merge bine cu pește. Data viitoare când face tacos de pește, se adaugă o lingură de varză acră drenate. Se amestecă o lingură. în salata de ton sau de a adăuga unele la un sandwich file de pește pe un coc hamburger.

coaste

  • coaste de vită scăldate dulce și picant sos de gratar sunt completate de varză acră. Se serveste cu cartofi prajiti cuptor și porumb pe știulete. coaste scurte fierte cu varză într-un proces lent-aragaz preia o parte din tanginess de varză acră. Sauerkraut merge la Extremul Orient când marinati coaste de porc în stil rustic din orez oțet de vin, ghimbir, usturoi si sos de soia și încet se coc pe un pat de varză acră. Se serveste cu mazăre și orez prăjit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Remedierea problemelor legate de spălat vase Bosch care lasă Grit pe vaseRemedierea problemelor legate de spălat vase Bosch care lasă Grit pe vase
Cum de a începe o mașină de spălat vase WhirlpoolCum de a începe o mașină de spălat vase Whirlpool
Cum se curata un Magic BulletCum se curata un Magic Bullet
Cum de a înlocui centura pe o mașină de spălat vase MaytagCum de a înlocui centura pe o mașină de spălat vase Maytag
10 tipuri de ochelari utilizate in industria alimentara si bauturi serviciu10 tipuri de ochelari utilizate in industria alimentara si bauturi serviciu
Cum să înlocuiți o pompă Mașina de spălat vaseCum să înlocuiți o pompă Mașina de spălat vase
Cum se curata de cafea Stains din oțel inoxidabilCum se curata de cafea Stains din oțel inoxidabil
GE Triton XL Probleme de spălat vaseGE Triton XL Probleme de spălat vase
Cum completez agentul Rinse în My Kitchen Aid Mașina de spălat vase?Cum completez agentul Rinse în My Kitchen Aid Mașina de spălat vase?
Cum se curata un oțel inoxidabil Pot că apa arse Se usucă într-Cum se curata un oțel inoxidabil Pot că apa arse Se usucă într-
» » Mesele cu varză