berokinfo.com

Nunta Etiquette Invitatie pentru Listarea parintii mirelui

În mod tradițional, părinții miresei să plătească pentru nuntă, și, astfel, numele lor este listat pe invitatie de nunta, de multe ori la inceput cu ceva de-a lungul liniilor de, "Dl și dna John Miller cere onoarea de a prezenta ta ca ei sarbatoresc nunta fiicei lor Emily Lynn Matthew Scott Jones." Cu toate acestea, ca mai multe cupluri au ambele părți oferă ajutor financiar sau plătesc pentru nunta pe cont propriu, formularea poate fi modificată.

Redactare Etiquette

 • În cazul în care părinții mirelui sunt de plată pentru nunta, atunci invitația de formulare poate fi modificată prin simpla comutare numele. De exemplu, "Dl și dna Timothy Jones cere onoarea de a prezenta ta ca ei sarbatoresc nunta de domnișoara Emily Lynn Miller fiul lor Matthew Scott Jones."

  În cazul în care cuplul vrea pur și simplu să includă numele părinților mirelui la invitația, atunci numele lor pot fi adăugate în modul următor: "Dl și dna John Miller, cererea ... nunta fiicei lor Emily Lynn la Matthew Scott, fiul domnului și doamnei Timotei Jones."

  În cazul în care ambele familii sunt de plată pentru nunta și doresc să fie în partea de sus a invitației, atunci formularea ar trebui să introducă ambele familii și să anunțe căsătoria copiilor lor: Dl și dna John Miller și domnul și doamna Timothy Jones cerere onoarea de a prezenta ta la nunta copiilor lor Emily Lynn Miller si Matthew Scott Jones."

Alegeri personale

 • Unele cupluri ar putea dori atât familiilor lor, care urmează să fie incluse, pentru a reprezenta o sărbătoare mai unificată. Modul tradițional de a face acest lucru este de a lista numele pe invitatiile (dacă acestea sunt cele care plătesc pentru recepție) și apoi mirelui părinților miresei părinți nume figurează pe invitații cina de repetiție, care este în mod tradițional un eveniment părinţii gazda mirelui.  În cazul în care mireasa si mirele împart costurile de nunta, atunci invitații pot citi: Emily Lynn Miller și Matthew Scott Jones, împreună cu cererea părinții lor ..."

  În realitate, invitația nu trebuie să însemne cine plătește pentru recepție. Potrivit The Knot, un site de planificare nunta, aceasta înseamnă cine găzduiește evenimentul, dar, desigur, care poate fi interpretată ca fiind multe părți diferite ale procesului de planificare. În mod tradițional, invitații enumerate părinții miresei, pentru că a însemnat dându-i departe, dar societatea americană sa mutat în general, departe de acest concept, astfel încât modificarea formatului în ton cu obiceiul modificat are sens.

Divortat si sa recasatorit Părinții

 • În cazul în care părinții miresei sunt divorțați, dar care găzduiește nunta în comun, atunci textul ar fi: dna Janet Miller și dl John Miller cere onoarea prezenței tale ..." În cazul în care părinții miresei sunt divorțați și una sau ambele sunt recăsătorit, pe care doriți să includă pas-părinții și ei găzduiesc împreună nunta, atunci numele mamei este listat mai întâi pe cont propriu, dacă ea nu este recăsătorit (D-na Janet Miller) sau cu numele noului ei soț dacă ea este (Dl și dna Arthur Pendleton) și apoi numele tatălui, singur, dacă el nu este recăsătorit (și dl John Miller) sau cu numele soției sale, dacă el este (și dl și D-na John Miller). În orice caz, atunci când există o altă persoană decât miresei (Pendleton în loc de Miller) nume, atunci textul ar trebui să încheie cu numele complet miresei: "... la căsătoria fiicei lor Emily Lynn Miller."

  În cazul în care părinții mirelui sunt gazduieste evenimentul, atunci părinții și numele său pas-părinți ar fi înlocuită cu numele miresei părinților în exemplul precedent.

  Eticheta corectă dictează că numele mamei vine întotdeauna mai întâi. Acest lucru poate fi o regulă utilă pentru a cita atunci când părinții divorțați nu sunt pe cale amiabilă și ambele doresc să fie enumerate mai întâi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ascuți ramuricăCum să ascuți ramurică
Cum se utilizează un cuțit StanleyCum se utilizează un cuțit Stanley
Cum sa faci bani cu o afacere de aschutireCum sa faci bani cu o afacere de aschutire
Cum să ascuți un tocător de hârtieCum să ascuți un tocător de hârtie
Instrucțiuni Clipper aschutireInstrucțiuni Clipper aschutire
Cum să ascuți Clippers și grădină FoarfeceCum să ascuți Clippers și grădină Foarfece
Ce cheie Dimensiune Am nevoie pentru a schimba Blades pe My 44 inch Cub Cadet?Ce cheie Dimensiune Am nevoie pentru a schimba Blades pe My 44 inch Cub Cadet?
Cum să înlocuiți DeWalt 733 Planer lameCum să înlocuiți DeWalt 733 Planer lame
Cum să ascuți o decupare de teviCum să ascuți o decupare de tevi
Cum de a începe o afacere de aschutireCum de a începe o afacere de aschutire
» » Nunta Etiquette Invitatie pentru Listarea parintii mirelui