berokinfo.com

Cum se curata un strat London Fog

Iarna nu ar fi la fel fără ceva cald pentru a purta de la Londra pe timp de ceață. Coats de la acest brand popular poate fi în jos, poliester sau lână. Toate straturi sunt durabile, bine făcut și construit să dureze. Pentru a vă menține Londra produs ceață în căutarea ascuțite, curățați-l atunci când observați scurgeri sau pete. Toate straturi vin cu ghiduri de îngrijire. Cele mai multe straturi din Londra pe timp de ceață pot fi spălate în condiții de siguranță la domiciliu, cu atenție la detalii, dar de curățare uscată este întotdeauna cea mai sigură opțiune.

Ceea ce aveți nevoie

Mână-spălare săpun tesatura
 • Uscător și mașină de spălat
  • uscare rack sau minge de tenis

  Verificați eticheta de îmbrăcăminte de pe haina London Fog. Acest lucru ar trebui să lista instrucțiuni materiale și spălare haina lui. Ghid de afaceri de textile pentru Simboluri de spălătorie listează simboluri comune de spălătorie și semnificația lor, dacă nu sunteți familiarizat (a se vedea resurse).

  Se spală în jos dvs. Londra Fog strat într-o chiuvetă sau cadă de baie de utilitate umplut cu apă caldă și de mână de spălat săpun de rufe. Scufundați haina în apă caldă, ușor apăsându-l cu degetele. Nu zdrobiți sau framanta haina jos. Se lasă haina să rămână în apă caldă timp de cel puțin 15 minute. Se scurge și se clătește chiuveta haina în apă caldă până urme de suds rămân.

  Așezați haina jos într-un uscător setat pe aer uscat, puful sau foc mic. Se pune o minge de tenis în uscător pentru a ajuta la prevenirea penele din blana de la puffing în sus. De asemenea, puteți usca haina jos pe un raft de uscare.  Ia lână articole din Londra pe timp de ceață care urmează să fie curățate uscat. Lâna sunt dificil de curățat și poate micșora dacă este expusă la căldură. Dacă haina de lână este încrețită sau vâlvoi, atârnă într-o baie de aburi pentru a restabili în stare bună.

  Se spală un strat de poliester London Fog în mașina de spălat pe un ciclu delicat, folosind apa calda. Clothingdictionary.com recomandă adăugarea balsam de rufe atunci când spălarea articole din poliester. De asemenea, puteți mână spală haina de poliester în apă caldă, săpun delicat.

  Uscați poliester dumneavoastră London Fog strat într-o mașină de setat la foc mic sau nu. straturi de poliester poate fi aerul pe uscat natural.

  sfaturi Avertismente

  • Poliester sau în jos straturi Londra, pe timp de ceață poate fi uscat-curățat. Dacă ezitați pentru a curăța haina, se recomandă curățarea uscată.
  • London Fog jos straturi pot fi spălate la mașină, dar acest lucru poate provoca penele să se grupeze.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa Acoperiți Gray par Intre colorarileCum sa Acoperiți Gray par Intre colorarile
  Cum de a practica tunsCum de a practica tuns
  Cum Pentru a opri Leg parul de creștere spate atât de repedeCum Pentru a opri Leg parul de creștere spate atât de repede
  Cum la Color Block par cu folioCum la Color Block par cu folio
  Cum la Progress Beard creștereCum la Progress Beard creștere
  Cum de a preveni întunecate se termină la Prelightened par Cand Murind o culoare mai închisăCum de a preveni întunecate se termină la Prelightened par Cand Murind o culoare mai închisă
  Femeile cu afet Păr Facial Vs. CeruireFemeile cu afet Păr Facial Vs. Ceruire
  Cum să crească părul înapoi după pecingine moareCum să crească părul înapoi după pecingine moare
  Care sunt tratamente pentru Denivelările pe gât de la un Cut par?Care sunt tratamente pentru Denivelările pe gât de la un Cut par?
  Cum sa faci o Moustache Conectați-vă la o barbăCum sa faci o Moustache Conectați-vă la o barbă
  » » Cum se curata un strat London Fog