berokinfo.com

Cum sa faci Bridal Banderolele

bentițe de mireasa sunt un plus elegant pentru ansamblul miresei.
bentițe de mireasa sunt un plus elegant pentru ansamblul miresei. (Imagine: imaginea de mireasa din jimcox40 Fotolia.com)

bentițe de mireasă recent, au devenit o tendință de moda pentru petrecerea de nunta. bentițe de mireasă a crea o eleganță simplă pentru designul de păr care atrage atenția asupra feței. Voalul poate fi copleșitoare și tiara poate părea un pic ostentativ. Miresei Banda poate fi creat pentru a completa rochia de mireasa și să continue designul său unic și modele. Materialul a benzii pentru cap se poate potrivi cu rochia si alte decoratiuni, cum ar fi cristale, perle, dantelă și flori pot fi utilizate pentru a crea o piesă dramatică și frumoasă. A face o caciula de mireasa este o opțiune ușoară, care va ajuta la reducerea cheltuielilor de nunta.

Ceea ce aveți nevoie

Banda albă acoperite cu satin
 • Material rochie de mireasa
 • flori fabric
 • rhinestones
 • perle
 • paiete
  • cristale
  • 1-inch panglică
  • Fir
  • Ac
  • Mașină de cusut
  • Lipici

  Efectuarea unui nupțial Headband

  Măsurați Banda de la un capăt la altul pentru a evalua lungime și lățime. Se taie o bucată de material similar cu rochia de mireasa la aceste măsurători. Adeziv materialul benzii pentru cap, asigurându-se că cusătura este pe partea care va sta pe cap. Lasati sa se usuce. Dacă nu doriți să se potrivească cu banda de cap la rochia ta, apoi păstrați banda de cap satin alb ca este.

  Wrap Banda de susținere în panglică albă la fel de mult cum doriți. Atașați panglica la Banda cu lipici și se lasă să se usuce.  Crearea unui design pentru banda de cap, care va completa rochia si coafura miresei. De exemplu, în cazul în care rochia utilizează perle sau cristale ca accente, coase aceste elemente într-un model similar pe banda de cap folosind ac și ață. flori Fabric, paiete si strasuri pot fi folosite într-un mod similar.

  Montați Banda pe mireasa, atunci când ea se poartă rochia de mireasa. Judecă Banda de susținere pentru a se asigura că se potrivește stilul miresei și echilibrează întregul ansamblu. Efectuați ajustările necesare.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a alege culoarea de cadre pentru alb-negru ImaginiCum de a alege culoarea de cadre pentru alb-negru Imagini
  Cum de a pop-out Lentile pentru Wayfarer OchelariCum de a pop-out Lentile pentru Wayfarer Ochelari
  Cum să cumpărați ochelari de soare UV RatedCum să cumpărați ochelari de soare UV Rated
  Cum să aflăm autentice ochelari de soare locs De la FakeCum să aflăm autentice ochelari de soare locs De la Fake
  Cum sa faci ochelari de soareCum sa faci ochelari de soare
  Tipuri de cadre pentru ochelariTipuri de cadre pentru ochelari
  Care sunt cele mai bune Rame pentru ochelari pentru un om cu un cap de ras?Care sunt cele mai bune Rame pentru ochelari pentru un om cu un cap de ras?
  Instrumente pentru ochelariInstrumente pentru ochelari
  Cele mai bune rame pentru lentilele progresiveCele mai bune rame pentru lentilele progresive
  Cum pot citi numerele de pe un cadru ochelari?Cum pot citi numerele de pe un cadru ochelari?
  » » Cum sa faci Bridal Banderolele