berokinfo.com

Cum de a micșora bumbac Fără o Masina de spalat

T-shirt sunt adesea realizate din bumbac.
T-shirt sunt adesea realizate din bumbac. (Imagine: Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images)

Bumbac este folosit pentru a face o serie de articole de îmbrăcăminte, inclusiv tricouri, bluze și pantaloni. Ca și alte fibre, acest material se poate micsora atunci când este expusă la căldură. În timp ce mulți oameni încearcă să evite în scădere de bumbac, s-ar putea dori să se micșoreze un articol de îmbrăcăminte pentru a face mai forma-montaj sau pre-shrink o curte de material inainte de ao transforma într-un articol de îmbrăcăminte. Este ușor să se micșoreze în mod intenționat de bumbac, chiar dacă nu aveți o mașină de spălat disponibile.

Ceea ce aveți nevoie

recipient
 • Lingura de lemn
  • Uscător

  Se umple o chiuveta, cada de baie sau un alt recipient cu apă fierbinte. Mai fierbinte apa, cu atat mai tesatura de bumbac va micșora. Dacă nu aveți o sursă de apă caldă de la robinet, apa se fierbe pe aragaz și se toarnă în recipient.

  Așezați elementul de bumbac în apă fierbinte. Asigurați-vă că întregul articol este scufundat în apă.

  Agitați apa și materialul de bumbac în jurul containerului. Utilizați o lingura de lemn în cazul în care apa este prea fierbinte la atingere. Agitați bumbac în cercuri și împingeți-l în sus și în jos. Acest lucru va asigura toate fibrele sunt expuse la apa fierbinte, care îi va ajuta să strângeți și psihiatru. Continua agitând apa timp de cinci sau 10 minute. Lăsați haina stau în container până când apa începe să se răcească.  Pune bumbac într-un uscător. Așezați una sau două alte elemente de tesatura cu elementul de bumbac pentru a echilibra sarcina.

  Setați aparatul la setarea cea mai tare, cum ar fi „caldura mare,“ și porniți-l. Lăsați materialul de bumbac continua cu bicicleta prin aparatul chiar și după ce acesta este complet uscat. Odată ce umiditatea este îndepărtată, căldura uscătorului se va micșora în continuare fibrele de bumbac. Cu toate acestea, nu lăsați materialul uscat să fie încălzite în uscător pentru mai mult de 15 minute, așa cum s-ar putea deteriora bumbacul.

  Scoateți elementul de bumbac din uscător și pliați-l frumos. Aveți grijă să nu se întindă materialul, care ar putea anula unele contracției.

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Instrucțiuni privind Grija pentru seersucker FabricInstrucțiuni privind Grija pentru seersucker Fabric
  Cum de a micșora Hanorac FabricCum de a micșora Hanorac Fabric
  Cum de a micșora o cămașă 2 DimensiuniCum de a micșora o cămașă 2 Dimensiuni
  Cum de a micșora 80 la sută din bumbac și 20 la sută poliesterCum de a micșora 80 la sută din bumbac și 20 la sută poliester
  Cum să obțineți un pulover la Shrink Fără uscareCum să obțineți un pulover la Shrink Fără uscare
  Instrucțiuni de îngrijire pentru bumbac Tifon ÎmbrăcăminteInstrucțiuni de îngrijire pentru bumbac Tifon Îmbrăcăminte
  Cum de a micșora Pima bumbacCum de a micșora Pima bumbac
  Ce stofa Shrink în uscătorul?Ce stofa Shrink în uscătorul?
  Ce tip de Fabric este din bumbac Jersey?Ce tip de Fabric este din bumbac Jersey?
  Dezavantajele Bumbac voileDezavantajele Bumbac voile
  » » Cum de a micșora bumbac Fără o Masina de spalat