berokinfo.com

Șampoanelor care Curl par

Șampoanelor care sunt făcute pentru a încreți munca de păr cel mai bine pe parul care este in mod natural ondulat sau cret, sau parul care a fost permed: Persoanele cu parul drept nu va avea brusc bucle apar în cazul în care se spală cu unul dintre aceste sampoane. Unii oameni le folosesc pentru a imblanzi parul creț sau tonul în jos buclele lor, în timp ce unii vor să le consolideze. Șampoane sunt, de asemenea, formulate în special pentru păr care este fragil, sau delicat tratate cu culoare.

Redken Fresh Curls Șampon

Redken face Fresh Curls Șampon pentru persoanele care au parul ondulat natural. Potrivit Folica.com (a se vedea Resurse), Conține ulei de nucă de cocos, calciu si miere de albine pentru a ajuta hidrata bucle și își păstrează forma.

Curlisto Bio-Curl Șampon

Curlisto Bio-Curl Șampon, pe CurlMart.com, ar trebui să fie utilizat de către persoanele cu părul tratat chimic. Șamponul hidratează și întărește părul și restaurează maleabilitate sale.

Terapia Perfect Curls Șampon LOREAL Definirea lui Naturii

Per descrierea pe Shopzilla.com, Terapie Perfect Curls Șampon Definirea Naturii LOREAL poate fi folosit pe parul fragil, care este sau a fost permed. Este făcută cu ingrediente, cum ar fi glicerina, uleiul de cocos si proteine ​​de grau.

John Frieda Frizz Ease Curl In jurul Stil-de pornire ShampooÎncreți Ușurință Curl In jurul a fost creat-Stil de pornire Balsam Zilnic de John Frieda pentru păr care este predispus la încreți. Folica.com constată că acesta poate fi utilizat de zi cu zi și nu va deteriora parul vopsit.

Matrix Curl Life Șampon Litru

Shopzilla afirmă că Matrix Curl Life Șampon Litru este utilizat pentru starea si parul neted prin repararea cuticulele sale. Polimerii din ajutorul sampon mentine parul cret sub control.

Batia Șampon Aleeza Bio-Natural

Batia Sampon Aleeza Bio-Natural este vanduta la CurlMart.com, care spune șamponul este formulat pentru parul ondulat natural. Acesta conține numai ingrediente naturale, cum ar fi henna, scoarta de cires salbatic, si sigiliu de aur.

Curl n“Lock După Perm Șampon

Folica.com afirmă că Curl Lock n“După Perm Shampoo este folosit de profesioniști pentru a elimina mirosul pe care a mai rămas de la un permanent. Aceasta ajută la prelungirea duratei de viață a Perm și de blocare în formă de buclat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum Perm Gray HairCum Perm Gray Hair
Cum de a păstra curat păruluiCum de a păstra curat părului
Cum de a repara uscat Tangled parCum de a repara uscat Tangled par
Cum să Îndreptați o Weave parCum să Îndreptați o Weave par
Cum se utilizează Gel și Pomadă cu parul cretCum se utilizează Gel și Pomadă cu parul cret
Cum se utilizează ulei de cocos pentru scalpCum se utilizează ulei de cocos pentru scalp
Cum se spală o Curly WeaveCum se spală o Curly Weave
Cum se face cu par deteriorat chimicCum se face cu par deteriorat chimic
Cum se încreți parul cu burete BigudiuriCum se încreți parul cu burete Bigudiuri
Cum se utilizează otet de mere în parCum se utilizează otet de mere în par
» » Șampoanelor care Curl par