berokinfo.com

Ce Femeile trebuie să știți despre noaptea nuntii

În noaptea nunții, după festivitățile au diminuat, se obișnuiește ca un mire și mireasă să participe la relațiile intime. Este firesc să se simtă unele anxietate și anticipare asupra activităților post-nunta, dar femeile ar trebui să încerce să se relaxeze și nu pune presiune prea mult nejustificate asupra ei înșiși. Cel mai important lucru de reținut este că orice are loc in noaptea nuntii nu este o prefigurare a ceea ce viața ta intimă va fi întotdeauna așa.

Adevărul Undressed

  • Mirele tau crede ca te uiti frumos în rochia ta de mireasa, dar el este într-adevăr mult mai interesat de ceea ce ai pe sub ea. Chiar dacă ați cheltuit sute sau mii de dolari pe rochia de mireasa, nu se așteaptă să-l poarte pentru foarte mult timp o dată tu și soțul tău ajunge înapoi în suita luna de miere. În curs de pregătire pentru ceea ce noul tău soț are în minte în noaptea nuntii tale, purta ceva sub rochia de mireasa pe care el este sigur de a aprecia. Un set alb dantelă lenjerie poate fi surpriza perfectă pentru el.

S-ar putea adormi

  • Multe mirese si miri au viziuni despre ceea ce prima lor noapte perfectă ca un cuplu căsătorit va fi ca, adică, până la lovituri în realitate. Nunți poate șterge chiar și cele mai mireasa partid-animal sau mirele, mai ales dacă au avut unul prea toasturi șampanie. În timp ce voi doi poate intenționați de a avea o seară romantică după petrecere este de peste, nu este neobișnuit pentru unele cupluri de a adormi. La urma urmei, a fost o zi lungă, cu o mulțime de emoție, alimente, tort, cocktail-uri, dans, cântând și cine știe ce altceva. Dacă se întâmplă acest lucru în noaptea nunții, nu o lua personal sau vă faceți griji că viața ta dragostea este sortit.

Ați putea simți emoțională  • După o zi sau toată noaptea celebrarea căsătoriei, este posibil ca s-ar putea simți copleșit de emoție după nunta este de peste. Sentimentele de tristete sunt normale ca este șocul emoțional de a realiza că sunteți în sfârșit căsătorit. Dacă vă simțiți sau plangacioasa lacrimi, fericit sau atât de încântat că nu poți dormi, du-te cu fluxul si lasa emotiile rula cursul lor. Dar, încercați să le păstrați pentru tine, dacă se poate, astfel încât să nu strice noaptea nunții soțului tău prin plâns pe umăr.

Încă poți spune nu

  • Doar pentru că acum sunteți căsătoriți oficial nu înseamnă că trebuie să dea la fiecare dorinta pe care mirele are pe mintea lui. Chiar dacă este noaptea nunții, dacă mirele vine cu un fel de mișcare nouă acrobatice că el vrea să încerce, și nu sunt în ea, spune-i să raft ideea pentru un alt timp sau pentru totdeauna. Ar trebui să nu faci ceva ce esti inconfortabil faci, chiar dacă este ceva la fel de prostesc ca a lua o baie în piscina hotelului în rochia de nunta ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a avea o nunta ieftine elegantCum de a avea o nunta ieftine elegant
Reguli Etiquette pentru voaluri de nuntăReguli Etiquette pentru voaluri de nuntă
Cadouri pentru o mamă pentru a da la MireseiCadouri pentru o mamă pentru a da la Miresei
Idei de nunta de noapte dormitorIdei de nunta de noapte dormitor
Cine dă un Toast la repetiția Cina?Cine dă un Toast la repetiția Cina?
Spaniolă tradițională Attire nuntaSpaniolă tradițională Attire nunta
Top Cele mai multe lucruri importante într-o nuntaTop Cele mai multe lucruri importante într-o nunta
Eticheta de nunta pentru un PastorEticheta de nunta pentru un Pastor
Cadouri de usi pentru o nuntaCadouri de usi pentru o nunta
Cum de a alege o rochie de mireasa pentru oa doua căsătorieCum de a alege o rochie de mireasa pentru oa doua căsătorie
» » Ce Femeile trebuie să știți despre noaptea nuntii