berokinfo.com

Cum de a avea o nunta ieftine elegant

Planificarea o nunta poate fi foarte costisitoare și mai ales atunci când doriți nunta ta să fie unic și frumos. Pentru a menține costurile în jos, există câteva lucruri pe care "mirese pentru a fi" pot face pentru a menține costurile scăzute și totuși încă mai au o nunta frumoasa si eleganta. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

 • Achiziționați rochia la o priză sau magazin de mireasa cu discount. Multe magazine cu discount de mireasă elegant au făcut bine rochii de mireasa care vor face orice "mireasa pentru a fi" arata frumos in ziua nuntii ei.

 • Au un, prieten sau rochie maker rudă a face rochia ta. Asigurați-vă că este cineva care este cunoscut pentru crearea de rochii de mireasa frumoase și cineva te simți sincer poți avea încredere.

 • Dau în chirie o rochie de mireasa. Daca nu esti o mireasa care vrea să păstreze rochia ta timp de secole sau de a trece rochia ta în jos pentru fiica ta, închirierea o rochie de mireasa este o alegere foarte economic și va menține cu siguranță costurile în jos. Puteți găsi opțiuni de mireasă de închiriere on-line.

 • Au domnisoarele de onoare de a închiria rochii lor la fel ca si barbatii mirelui fac. Acest lucru poate fi mai puțin costisitoare decât să cumpere o rochie pe care ei nu pot purta din nou.

 • Întrebați diverși membri ai familiei și / sau prieteni care sunt cunoscuți pentru abilitățile lor superbe bune de gătit pentru a găti mâncarea pentru nunta ta. Acest lucru va reduce pe costurile. Va trebui să cumpere produse alimentare pentru ei de a găti, desigur. Ar trebui, de asemenea, va costa mult mai puțin să le plătească pentru a găti mâncarea pentru tine decât să angajeze o firma de catering profesionist. Ați putea fi, de asemenea, surprised- familia și prietenii pot găti mâncarea ca un cadou de nuntă pentru tine.

 • Decorați biserica ta și nunta și recepție, de asemenea, la biserica. Costurile ar trebui să fie mult mai puțin pentru a avea recepție la biserica ta. Unii nu pot percepe nimic si mai ales daca esti un membru al bisericii.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Clasament Factori pentru Ofiteri corecționaleClasament Factori pentru Ofiteri corecționale
  Cum de a monitoriza piață vii stocCum de a monitoriza piață vii stoc
  Cum funcționează Bursa de Valori din Canada?Cum funcționează Bursa de Valori din Canada?
  Analiza stoc de bazăAnaliza stoc de bază
  Cum se face o analiză tehnică a stoc TendințeCum se face o analiză tehnică a stoc Tendințe
  Cum prețurilor și a cererii afecta piata Equilibrium?Cum prețurilor și a cererii afecta piata Equilibrium?
  Cei mai buni indicatori tehnice pentru calendarul de piațăCei mai buni indicatori tehnice pentru calendarul de piață
  Cum de a analiza piața stocCum de a analiza piața stoc
  Fonduri mutuale: definirea Coeficientul BetaFonduri mutuale: definirea Coeficientul Beta
  Despre Fluctuațiile MarketDespre Fluctuațiile Market
  » » Cum de a avea o nunta ieftine elegant