berokinfo.com

Umăr orizontală Flexia Exercitarea

Umerii sunt capabile de rotație de 360 ​​de grade, permițându-vă să mutați brațele în toate direcțiile din fata spre spate și o parte în alta. Datorită dvs. principal în comun spata, glenohumerus, puteți muta, de asemenea, brațele peste corpul tau. Această mișcare se numește umăr flexie orizontală. Orizontală se referă la planul transversal al mișcării și flexie se referă la mișcarea înainte a brațelor. Există multe exerciții care folosesc această mișcare pentru a construi muschii pieptului și a umerilor.

muşchii

  • Există mai multe mușchi responsabili pentru umăr flexie orizontală. Principalele muschii sunt pectoral cap majore clavicular, pectoral cap sternocostal majore, pectoral cap majore abdominale, deltoidiană anterioare și coracobrahial. Majors Pec sunt de asemenea cunoscute ca muschii pieptului. Deltoidul anterior este mai simplu menționată ca mușchiul umărului din față, iar coracobrahial este un mușchi care rulează de la brațe superioare până la regiunea umerilor.

Flotare și banc de presa

  • Cele două cele mai comune umăr orizontal exerciții de flexie sunt flotare și banc de presa. Presa banc este, în principiu același exercițiu ca flotare, cu excepția faptului că se ridica o rezistență externă, mai degrabă decât greutatea propriul corp. Pentru a face presa banc folosind un mreana, se află cu fața în sus pe un banc de plat exploatație mreana umăr cu în afară. Orizontal umerii se extind și îndoiți coatele pentru a coborî mreana spre piept. Apoi, flex orizontal umerii și extinde coatele de a conduce mreana înapoi până la început.

Flye  • Dacă scoateți mișcarea de extindere a cotului de la flotare sau banc de presa, atunci esti plecat cu un exercițiu cunoscut sub numele de flye. Acest exercițiu este literalmente strict umăr flexie orizontală, deoarece există o mișcare minimală în alte articulații. Pentru a face flyes, se află cu fața în sus pe un banc de plat care deține o pereche de gantere peste torace dumneavoastră. Din această poziție, rotiți coatele afară și păstrați-le într-o poziție ușor îndoit pe tot parcursul mișcării. Acum sunteți gata să înceapă strict umăr flexie orizontală. În primul rând, coborâți brațele spre laturile mutând umerii orizontal. Nu lasa coatele călătoresc în spatele umerilor în timpul acestei mișcări în jos. Apoi, ridicați gantera peste torace prin curbarea umeri orizontal.

Prudență

  • Nu doriți coate călătoresc în spatele umerilor în timpul umerilor flexie pe orizontală, pentru că pune prea mult stres pe articulația umerilor. Și plasează tendonul majore pec într-o poziție vulnerabilă, fie pentru o tulpină sau o lacrimă. Vei avea un timp dificil de a vedea măsura în care brațele de călătorie în timpul fazei descendente a exercițiilor menționate anterior. Cu toate acestea, te vei simti o intindere adanc in muschii majore Pec. Când vă simțiți această porțiune, opriți mișcarea în jos. Nu trebuie să se simtă durere în timpul acestei faze, doar o senzație de întindere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a bate Bald Bull pe WiiCum de a bate Bald Bull pe Wii
Cum sa faci Dezconectori cu balamaleCum sa faci Dezconectori cu balamale
Cum sa faci un Bull HornCum sa faci un Bull Horn
Cum să Kill Furnici BullCum să Kill Furnici Bull
Soiurile ciulinSoiurile ciulin
Ce este o frânghie de cânepă?Ce este o frânghie de cânepă?
Cum pui Pit Bull repune mușchii mari?Cum pui Pit Bull repune mușchii mari?
Cum de a găsi un apartament care permite Pit BullsCum de a găsi un apartament care permite Pit Bulls
Cum de a construi un Pitbull KennelCum de a construi un Pitbull Kennel
Cum de a apăra împotriva Bull Rush în fotbalCum de a apăra împotriva Bull Rush în fotbal
» » Umăr orizontală Flexia Exercitarea