berokinfo.com

Care sunt avantajele haltera Push Press?

Presa de împingere este o versiune simplificată a smuls, ultima parte a olimpic curat și tresar lift. În esență, un umăr de presă halteră cu piciorul de antrenare a adăugat, presa împinge este un exercițiu avansat folosit de culturisti, halterofili, sportivi și alte exercisers grave. Natura complexă a presei împinge, în special atunci când sunt combinate cu greutăți, înseamnă că trebuie făcută cu atenție și cu o bună tehnică.

Push Apăsați Performanță

  • Țineți mreana peste partea din față a umerilor folosind un overhand și puțin mai lată decât prindere umăr lățime. coatele trebuie sa fie de mai jos și ușor în fața mâinile tale. Cu pieptul în sus, abdomenul propti strâns și spate mai mici usor arcuite, îndoiți genunchii și coboară într-un sfert de ghemuit. Extindeți picioarele și de a folosi acest exploziv impuls de a conduce greutatea în sus și deasupra capului la extensie braț plin. Coborâți bara înapoi la umeri și repetați.

Coordonarea îmbunătățită

  • Presa de împingere este o mișcare complexă care implică fiecare comună în organismul dumneavoastră și un procent mare de muschi. Aceste articulații și mușchii trebuie să lucreze împreună într-un mod armonios și eficient în cazul în care dumneavoastră de ridicare va fi de succes. mișcări coordonate sunt importante în sport și multe activități de zi cu zi. Efectuarea mișcări complexe, cum ar fi presa de împingere va îmbunătăți coordonarea dumneavoastră.

Creșterea de putere  • Puterea este capacitatea de a genera forță rapid și este o calitate importanta in sporturile care implica stantare, lovind, sprint, sărituri și aruncări. Pe măsură ce presa împinge folosește arme, trunchiul și picioarele în același timp, acesta poate fi considerat un exercițiu de putere totală a corpului. În cazul în care în picioare presa umăr halteră se face lent, presa de împingere se face foarte exploziv. Este această mișcare rapidă, care face împinge presa un exercițiu de putere.

Creșterea de suprasarcină musculare

  • Presa împinge vă permite să ridice greutăți mai grele decât atunci când efectuați o presă de umăr în picioare. Acest lucru se datorează faptului că picioarele inițiază mișcarea astfel încât brațele obține unele asistență în conducere greutatea în sus. Cu toate acestea, dacă vă coborâți greutatea sub control, expune muschii la mai mult de lucru decât în ​​mod normal. Faza de scădere a unui exercițiu se numește contracție excentric. Accentuarea faza de scădere a unui exercițiu este un mod eficient de a supraîncărca mușchii și de a crește puterea ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să pună mănuși chirurgicaleCum să pună mănuși chirurgicale
Cum să Curățenie și îngrijire pentru mănuși din pieleCum să Curățenie și îngrijire pentru mănuși din piele
Cum să Clean mănuși de iarnă din piele captusiteCum să Clean mănuși de iarnă din piele captusite
Cum se spală mănuși de bumbacCum se spală mănuși de bumbac
Cum să Clean mănuși din piele de caprioaraCum să Clean mănuși din piele de caprioara
Ce materiale face Pompierii Wear?Ce materiale face Pompierii Wear?
Cum dau seama mea Glove Size?Cum dau seama mea Glove Size?
Cum sa faci mănuși încălzite cu un cuptor cu microundeCum sa faci mănuși încălzite cu un cuptor cu microunde
Cele mai bune Mănușile ArtrităCele mai bune Mănușile Artrită
Cum sa faci o mănușă de box mareCum sa faci o mănușă de box mare
» » Care sunt avantajele haltera Push Press?