berokinfo.com

Cât de mult poți decola de Doing Prese Bench înainte de a pierde puterea ta?

Haltere este o componentă vitală a tuturor activităților de dezvoltare a rezistenței. Atrofia musculară crește constant în timp, de obicei, atunci când mușchii au lucrat în timpul exercițiului devin neglijate. Maiorul pectoral este cel mai mare mușchi în piept și este utilizat în timpul exercițiilor intense antrenament de forță, cum ar fi banc de presa. Dezvoltarea de noi musculare macră în piept și brațe este un produs de ridicare extinse în timpul exercițiilor de concentrate, deși este de asemenea important pentru a permite organismului suficient timp de odihnă. degenerarea musculară nu se întâmplă peste noapte, ceea ce înseamnă a lua ceva timp liber de la activitatea de ridicare grele ar putea beneficia de fapt, capacitatea de a câștiga masei musculare noi.

Maximizarea Dezvoltare Putere

  • Ridicarea în mod regulat este avantajos pentru amatorii de antrenament care doresc să dezvolte rezistență. Cu toate acestea, Colegiul American de Medicina Sportiva recomanda limitarea activitatii de antrenare a forței la două până la trei ori pe săptămână. grupe musculare majore ale corpului au nevoie de timp suficient de odihnă pentru a recupera de la activitatea obositoare. Este un fapt științific, care mărește rezistența musculare în zilele de după o oprire de la puterea de formare, in functie de Colegiul American de Medicina Sportiva, ceea ce înseamnă a lua câteva zile distanță de la sala de sport vă poate ajuta să câștige puterea, spre deosebire de pierderea masei musculare.

Menținerea banc de presa Forța de aderență

  • Menținerea banc de presa forta necesită un angajament regulat. Colegiul American de Medicina Sportiva afirmă că este posibil să se mențină câștigurile de rezistență prin executarea unei treimi din programul de antrenament regulat pe parcursul a 12 săptămâni. Prin urmare, este posibil ca nu vei pierde nici o forță musculară, dacă vă banc de presă aceeași cantitate de greutate corporală este sunteți obișnuit cu doar o dată pe săptămână. Cu toate acestea, Colegiul American de Medicina Sportiva susține în continuare că atrofie musculara va începe în mod natural să apară după o perioadă mai lungă de activitate de presă non-banc, rezultând într-o scădere semnificativă a rezistenței.

atrofie musculara  • Pierderea puterea este pur și simplu un rezultat de inactivitate, motiv pentru care este foarte important pentru a rămâne activ. În 2001, "Medicina si Stiinta in Sport Exercițiu" a efectuat un studiu care a examinat caracteristicile musculare ale detraining la om si a constatat ca sportivii instruit rezistență poate suferi scădere rapidă a rezistenței după patru săptămâni de inactivitate. În plus, puterea de sport specifice si puterea isokinetic relativă va scădea, ceea ce înseamnă mai mult efort va trebui să fie exercitată atunci când activitatea normală se reia.

Moduri alternative de Exercitarea

  • Motivul cel mai important pentru pasionații de construire puterea de a deveni inactiv pe banc de presa este un prejudiciu. Atrofia musculară nu trebuie să fie un fenomen inevitabil, dacă sunteți în continuare posibilitatea de a executa alte moduri de exercitare, cu toate acestea. Este important să se completeze programul de antrenament cu tipuri alternative de activitate, astfel rezistenta musculara este mentinuta, iar puterea nu este diminuată. Rezistența de formare, de exemplu, este o metodă eficientă de construire a forței musculare, în conformitate cu Get Fit, Stai bine! Rezistența de formare nu are nevoie de echipamente de gimnastică consistentă și include exerciții de greutatea corpului, cum ar fi flotari si tractiuni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a trimite cadouri in Marea Britanie din SUACum de a trimite cadouri in Marea Britanie din SUA
Cum de a înregistra o companie BVICum de a înregistra o companie BVI
Cerințe permis de muncă din Marea BritanieCerințe permis de muncă din Marea Britanie
Cum sa faci o Cupa propriu de ceai britanicCum sa faci o Cupa propriu de ceai britanic
Anglia fotbal FapteAnglia fotbal Fapte
Cerințe pentru dublă cetățenie în AngliaCerințe pentru dublă cetățenie în Anglia
Moneda Utilizat în IrlandaMoneda Utilizat în Irlanda
Cum să obțineți un loc de muncă Asistență Socială în AngliaCum să obțineți un loc de muncă Asistență Socială în Anglia
Ce companii aeriene zboară către Insulele Grand Cayman?Ce companii aeriene zboară către Insulele Grand Cayman?
Cum se aplica pentru o viză pentru a lucra în Regatul UnitCum se aplica pentru o viză pentru a lucra în Regatul Unit
» » Cât de mult poți decola de Doing Prese Bench înainte de a pierde puterea ta?