berokinfo.com

Camper Idei de decorare

Dacă vrei să mergi într-un camping Camper care reflectă gustul si stilul tau, decora cu atingerea ta personală. Unii oameni tabără afară pentru o săptămână sau două, sau chiar mai scurt timp ca un week-end, doar așteptând ca Camper lor îi va ține de cald și uscat, în timp ce călătoresc din loc în loc. Alții petrec săptămâni și chiar luni de călătorie și de viață în Camper lor. Oricine poate beneficia de un Camper frumos decorate pentru a ajuta pentru a crea o experiență pozitivă și personalizate de camping.

Interior

  • Se acoperă perne și atârnă perdele cu potrivire sau materiale complementare. Utilizați culori strălucitoare și vibrante pentru a împopoțona spațiul. Angaja scheme de culori pe care nu le utilizați în casa ta, în cazul în care s-ar putea prefera un aspect mai conservatoare. Utilizați Camper să exploreze și să experimenteze cu diferite nuanțe și modele. Personalizați ușile dulapurilor în rulotă cu tapet sau vopsea, care completează alte culori și modele în Camper dumneavoastră. Vă puteți asigura că toate culorile și se potrivesc cu modelele, dar încă crea un aspect uimitor și interesant în Camper dumneavoastră.

Iluminat

  • Instalați corpuri de iluminat creative în Camper dumneavoastră. Selectați luminări pe care le furnizați cu lumina de care aveți nevoie, dar creați aspectul pe care vă așteptați să realizeze. iluminat elegant, modernistă, antichizat, colorat sau tematice vă va permite să dea Camper dvs. „look“ pe care doriți să realizeze, fără a lua orice podea de spațiu contra. Include lumini în aer liber pe care le puteți atârna de lângă rulote și autorulote pentru serile din afara.

În afara Camper  • Decorați exteriorul Camper dvs. pentru a da un aspect individualizat rulote și autorulote. Vopseaua exteriorul rulotei într-o nuanță tradițională sau să se distreze cu culori și modele sălbatice psihedelice sau alte. Dacă aveți de gând să parc Camper pentru un timp, pune un covor afară și a pus o marchiză frumos. Scatter pentru ghivece de flori cu plante în jurul rulotei lui „pridvor.“ Fly un steag pentru a lasa lumea sa afle de unde ești, sau care echipa ta preferata este. Creați un sentiment confortabil în afara Camper prin punerea un semn personalizat, la intrarea în zona de camping și de agățat decoratiuni în aer liber de marchiza Camper.

concediu

  • Sărbătoriți sărbătorile în Camper prin decorarea camper în mod corespunzător. Găsiți decoratiuni care nu ocupă spațiu, dar că tu și Camper ta pune în spiritul de vacanță. Atașați coroane de flori la interiorul și exteriorul Camper în curs de pregătire pentru Crăciun, și șir exteriorul rulotei cu lumini festive de Crăciun. Asigurați-vă că infricosatoare pentru Halloween cu un electric luminiță rătăcitoare în condiții de siguranță conectat la exterior, sau decupaje din carton de Ghouls, spiriduși și schelete drapat cu pânze de păianjen faux. Puteți închide simboluri ale altor sărbători telefoane mobile în rulotă sau pune șabloane sau imagini pe ferestre.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa rezervati tren de călătorie de la Lisabona, Portugalia la Paris, FranțaCum sa rezervati tren de călătorie de la Lisabona, Portugalia la Paris, Franța
Cum de a planifica calatoriile în AustraliaCum de a planifica calatoriile în Australia
Cum sa rezervati tren de călătorie la Istanbul la AtenaCum sa rezervati tren de călătorie la Istanbul la Atena
Cum să călătorească de la Vancouver la Seattle, WashingtonCum să călătorească de la Vancouver la Seattle, Washington
Cum să expediez o mașină de la Australia, în IrlandaCum să expediez o mașină de la Australia, în Irlanda
Cum de a găsi hoteluri din Orlando la Los AngelesCum de a găsi hoteluri din Orlando la Los Angeles
Cum să se mute la New York Din AustraliaCum să se mute la New York Din Australia
Cum de a găsi hoteluri la San Francisco la SacramentoCum de a găsi hoteluri la San Francisco la Sacramento
De la Pittsburgh de tren VacanteDe la Pittsburgh de tren Vacante
Are un tren de călătorie de la Atlanta la Miami?Are un tren de călătorie de la Atlanta la Miami?
» » Camper Idei de decorare