berokinfo.com

Cum se utilizează trenuri în Marea Britanie

Cei mai mulți oameni din Marea Britanie face lor de călătorie cu trenul intercity. Cu costul ridicat al benzinei și traficul de camioane grele de marfă butoiul de-a lungul autostrăzilor din Marea Britanie la 70 mph sau mai mult, călătoria cu trenul are sens pentru vizitatori, de asemenea. Dar varietatea tarifelor de tren și calendarele aparent complicate pune unii oameni off. Cu ajutorul unor instrumente de Internet și un pic de planificare, călătoria cu trenul în Marea Britanie poate fi mai ușor decât crezi.

Ceea ce aveți nevoie

 • conexiune internet
 • Card de credit
 • Harta (opțional)

Călătoria cu Trenul în Regatul Unit

 • Planifica. Cele mai ieftine biletelor de tren sunt disponibile în avans bilete, până la trei luni înainte de timp. Puteți salva la fel de mult ca 80 la suta de pe unele tarife prin cumpărarea acestora. Ultimul minut bilete de afara orelor de vârf sunt de asemenea disponibile, dar economiile nu sunt la fel de dramatice.

 • Consultați Anchete feroviare naționale on-line. Introduceți punctul de plecare, de destinație, data și ora în casetele de căutare Planificatorul de parcurs și o selecție de trenuri programate vor apărea. Puteți ajusta selecția pentru trenurile anterioare sau ulterioare.

 • Compară prețurile. Instrumentul on-line vă permite să vedeți o gamă de tarife, Advance, oricând și Off-Peak, înainte de a rezerva călătoria. • Înregistrează-te și să cumpere biletele. Instrumentul on-line vă va duce la un site, de obicei, compania de tren care rulează călătoria pe care l-ați selectat, unde puteți cumpăra biletele. Va trebui să înregistrați detaliile. Ca un client internațional, trebuie să plătiți cu un card de credit, nu un card de debit.

 • Tipăriți documentele de confirmare a achiziției. Vei fi trimis un e-mail de confirmare cu un număr de rezervare. Trebuie să aveți acest lucru cu tine pentru a ridica biletele.

 • Ridica biletele de tren după sosirea în Marea Britanie, la mașinile automate sunt disponibile în cele mai multe stații de linie principală. Introduceți cardul de credit folosit pentru a cumpăra bilete în mașină și introduceți numărul de rezervare de confirmare de pe tastatura aparatului. Puteți colecta toate biletele, pentru toate călătoriile tale, din aceeași mașină.

 • Verificați biletele. Mașinile de bilete distribui o rafala de carduri care arată la fel. Pentru fiecare călătorie, veți primi probabil o confirmare de primire, o rezervare scaun și biletul real. Toate acestea arata la fel, astfel încât să le citiți pentru a vă asigura că vă prezentați biletul atunci când este necesar.

sfaturi Avertismente

 • Compara preturile la one-way și retur (tur-retur) călătorii. Două one-way bilete separate pentru Advance sunt de multe ori mai ieftine decât biletele dus-intors.
 • Dacă nu puteți găsi orașul sau localitatea pe care doriți să vizitați pe site-ul Anchete feroviare naționale, consultați o hartă bună, sau de a folosi un instrument de cartografiere online pentru a găsi alte destinații din apropiere, care ar putea avea o stație. Tu ar trebui să poată să ajungă în termen de 10 mile de oriunde în Anglia, cu trenul. Distanțele în Scoția și Țara Galilor poate fi mai lung.
 • Puteți cumpăra bilete pentru orice călătorie cu trenul din Marea Britanie de la orice companie de tren din Marea Britanie. Diferite companii rula serviciile în jurul valorii de țară, dar odată ce v-ați înregistrat cu unul, pe care compania poti vinde bilete pentru trenurile operate de toate celelalte companii.
 • Verificați site-ul National Rail Cereri de facilități stație. stații mai mici nu au mașini de bilete, și, uneori, ei nu au nici măcar personalul de serviciu. Planificați vizita pe un post fie cu mașini automate sau însoțitorii de stație pentru a colecta biletele pre-plătite. Cu numerele lor de rezervare și un card de credit puteți colecta toate dintr-o dată.
 • Nu pierde trenul dacă ați cumpărat cele mai ieftine bilete, și nu coborâți una sau două opriri mai devreme. Oricum, vei fi perceput tariful complet.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Resorts Golf pentru SingleResorts Golf pentru Single
Adult-Numai Croaziere din FloridaAdult-Numai Croaziere din Florida
Statiuni ieftine în Tagaytay, FilipineStatiuni ieftine în Tagaytay, Filipine
Statiunile Cel mai bun adaptate nevoilor copiilor All-Inclusive CaraibeStatiunile Cel mai bun adaptate nevoilor copiilor All-Inclusive Caraibe
Listă de Batangas Beach Resorts în Laiya, San JuanListă de Batangas Beach Resorts în Laiya, San Juan
Resorts Gay în JamaicaResorts Gay în Jamaica
Care sunt Insulele Grand Cayman?Care sunt Insulele Grand Cayman?
Formele de relief din CaraibeFormele de relief din Caraibe
Statiuni Gay în WisconsinStatiuni Gay în Wisconsin
Fantasy Suites Hoteluri în WisconsinFantasy Suites Hoteluri în Wisconsin
» » Cum se utilizează trenuri în Marea Britanie