berokinfo.com

Ce este un vas de descompunere în tundra?

Potrivit Universitatea din California, Muzeul de Paleontologie, tundra este mai rece mediul Pământului, caracterizat prin temperaturi medii scăzute, îngheț acoperite peisajului și o scurtă perioadă de vegetație.

decomposers

  • Massachusetts Institute of Technology (MIT) rapoarte decomposers sunt microorganisme care trăiesc în sol și se hrănesc pe materialul organic mort și aruncat. Hrănindu asupra materialului mort, microorganismele produc sol bogat în substanțe nutritive care ajută plantele în următoarea lor sezon de creștere.

organisme

  • MIT misiunii Mediu explică decompozitori găsite în tundra sunt similare cu cele găsite în regiunile mai temperate. Cum ar fi bacteriile, ciupercile și insectele găsite în tundra au adaptat să supraviețuiască în temperaturile joase și peisajul imbibat tundrei.

Descompunere

  • Temperatura joacă un rol important în descompunerea materiei organice, în conformitate cu MIT. regiuni tundra, cum ar fi regiunile arctice și muntoase ale lumii, au temperaturi extreme scăzute, astfel încât rata de descompunere de specii de descompunere este mai mică decât în ​​regiunile mai calde ale lumii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
All-Inclusive Resorts Familie de pe coasta Golfului din FloridaAll-Inclusive Resorts Familie de pe coasta Golfului din Florida
Best New York City Bus ToursBest New York City Bus Tours
Tururi autobuz care pleacă din Evansville, INTururi autobuz care pleacă din Evansville, IN
Cele mai bune Kid-Friendly Beachfront Condo Rentals în FloridaCele mai bune Kid-Friendly Beachfront Condo Rentals în Florida
Aeroporturi din apropierea Florida Gulf CoastAeroporturi din apropierea Florida Gulf Coast
Bus Tours prin Muntii SmokyBus Tours prin Muntii Smoky
Lucrurile distractiv de a face în Gulf Shores, AlabamaLucrurile distractiv de a face în Gulf Shores, Alabama
Excursii cu autobuzul la Los Algodones, MexicExcursii cu autobuzul la Los Algodones, Mexic
Sandestin, Florida All Inclusive ResortsSandestin, Florida All Inclusive Resorts
Ce este Florida Faimos pentru Portocale In afara?Ce este Florida Faimos pentru Portocale In afara?
» » Ce este un vas de descompunere în tundra?