berokinfo.com

Lista majore Airlines din S.U.A.

Departamentul US Transporturilor clasifică companiile aeriene în funcție de veniturile din exploatare au un raport anual. Marile companii aeriene sunt cele cu venituri raportate de 1 miliard de $ sau mai mult. Incluse în grupul de companii aeriene majore sunt purtători în mod tradițional mari, cum ar fi Unite precum și operatori low-cost, cum ar fi sud-vest.

Major Legacy Airlines

  • American Airlines, Delta Air Lines si United Airlines sunt cele mai mari trei companii aeriene interne din Statele Unite ale Americii. Acești transportatori moștenite au fost în jur de Legea Dereglementare companie aeriană din 1978, și au zburat mereu interstatale și rutele internaționale. Aceste trei companii aeriene majore din SUA au mai multe clase de servicii, inclusiv de primă clasă, clasa business și antrenor sau clasa economic.

Emerging US Airlines

  • Virgin America a fost o importantă companie aeriană din SUA de la înființarea în sine pe plan intern în 2007. Acesta a fost numit cel mai bun liniilor aeriene de ambele Conde Nast cititorului Choice Awards și cele mai bune Travel Awards + Leisure din lume șase ani la rând premiat. Hawaiian Airlines, Alaska Airlines și Frontier Airlines au devenit importante companii aeriene din SUA, de asemenea. reputația lor timpurie ca operatorii de transport regionale au evoluat, iar ei au acum orarele de zbor interne și internaționale.

Majore Companii aeriene low-cost

  • Companiile aeriene low-cost care oferă adesea tarife mai mici decât operatorii de transport tradiționale, dar va trebui să plătească pentru figuranti, cum ar fi alegeri pentru scaune, mese, chiar și pături și băuturi în unele cazuri. Cele mai importante companii aeriene din SUA low-cost includ Southwest Airlines, Spirit Airlines, Skywest și JetBlue. "Economistul" Revista subliniază faptul că decalajul dintre tradiționale, sau moștenire, operatorii de transport și transportatorii low-cost în termeni de figuranti, cum ar fi produse alimentare și băuturi, locuri preferate și chiar costurile bagajelor, se închide.

Fuziuni și Falimentele

  • Numărul de companii aeriene majore în SUA a scăzut, datorită fuziunilor și falimente recente. Fostele companii aeriene majore, cum ar fi TWA și America de Vest au fost absorbite de American Airlines. Fostul nord-vest este acum o parte din Delta și Continental este acum parte a United Airlines.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci un costum Charleston PetardaCum sa faci un costum Charleston Petarda
Cele mai bune locuri de pensionare financiarCele mai bune locuri de pensionare financiar
Secțiunea 8 Reguli și ProceduriSecțiunea 8 Reguli și Proceduri
Pensionare de viață în Carolina de NordPensionare de viață în Carolina de Nord
Cele mai bune locuri de a trăi în Carolina de Sud pentru cei 55 PlusCele mai bune locuri de a trăi în Carolina de Sud pentru cei 55 Plus
Cum se face o comparație a costului de traiCum se face o comparație a costului de trai
Cum de a face percolator DanceCum de a face percolator Dance
Cum se aplica pentru o licență de afaceri West VirginiaCum se aplica pentru o licență de afaceri West Virginia
Listă de Baze Paza de CoastaListă de Baze Paza de Coasta
Listă de New York Colegii cu DormitoareleListă de New York Colegii cu Dormitoarele
» » Lista majore Airlines din S.U.A.