berokinfo.com

New York State Adirondacks Campgrounds

Spre deosebire de vecine și vechi Appalasi, Adirondack din New York sunt o serie de tineri și în creștere de munte, o cupola aproximativ circulară, care în ultimii cinci milioane de ani a ridicat vârfuri la mai mult de 5.000 de picioare. În linia albastră - frontiera oficială a Adirondack Park - 42 campinguri oferi vizitatorilor o gamă largă de oportunități în aer liber. Deși toate au reședința într-o țară alpin frumoasă pădure, lacuri și fluxuri, o atenție suplimentară mână de merit. Rețineți că lemn de foc restricții se aplică în toate campinguri.

Northampton Beach

  • Situat pe Lacul lungi Sacandaga, Northampton Beach este un teren de campare mare de 224 site-uri stabilite în termen de pini alb și lemn de esență tare mixte. Înota la o plajă de nisip de la mijlocul lunii iunie până în Ziua Muncii, utilizați lansarea barca parcului sau pot închiria canoe sau vâsle. Lacul este acasa, la mai mulți pești diferite, inclusiv salau, biban, biban și bullheads. Toalete și dușuri sunt disponibile, precum și o zonă de picnic și un pavilion de picnic separat pentru chirie pentru grupuri.

Al optulea Lake

  • Aproape de populare satele Old Forge și Blue Mountain Lake, unde veți găsi Muzeul Adirondack, al optulea Lacul este un magnet pentru pescari păstrăv și are iazuri de somon adiacente tabără. Rvs până la o lungime de 40 de picioare se pot utiliza mai multe dintre 126 de site-uri de-al optulea Lake și stația de dumping remorcă. închiriere bărci este disponibil.

Tioga Punct  • Dacă degroșare se potrivește gustul dumneavoastră, ați putea dori să viziteze Tioga Point, pe Lacul Raquette. Accesibil doar cu barca, acest lucru este un teren de campare primitiv de 15 șoproane adăposturi și 10 site-uri cort, fiecare dintre care are o masă de picnic și șemineu. Populare cu canoeists și pescari, mai multe specii de păstrăv, biban și mirosit numesc Lacul Raquette acasă. Campers sunt avertizati pentru a trata orice lac de apă.

Rogers Rock

  • La capătul de nord al lacului George și la doar 6 mile sud de istoric Ticonderoga, Rogers Rock teren de campare este mare și de multe ori și aglomerat. Trei sute treizeci și două site-uri găzdui corturi și rulote, cu grupuri sanitare, dușuri, o stație de dumping, lansare cu barca și geamanduri de acostare disponibile pe una dintre cele mai aglomerate lacuri Adirondacks. Parcul a fost numit pentru soldat colonial Robert Rogers, comandantul Rogers Rangers și popular în romanul fictiva Kenneth Roberts "Pasajul de Nord-Vest."

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a intra în forțelor speciale ale armateiCum de a intra în forțelor speciale ale armatei
Care este cea mai veche vârstă în care vă puteți alătura armata?Care este cea mai veche vârstă în care vă puteți alătura armata?
Cum se aplica pentru armataCum se aplica pentru armata
Ce Diviziile alcătuiesc Forțele Armate?Ce Diviziile alcătuiesc Forțele Armate?
Cum de a supraviețui Army Boot CampCum de a supraviețui Army Boot Camp
US Army vamale militare și amabilitateaUS Army vamale militare și amabilitatea
NCO & Schimbarea de responsabilitateNCO & Schimbarea de responsabilitate
Premiile de la Armata de formare de bazăPremiile de la Armata de formare de bază
Care sunt ramurile militare?Care sunt ramurile militare?
Cât durează de Armata Națională paznicului Ultima?Cât durează de Armata Națională paznicului Ultima?
» » New York State Adirondacks Campgrounds