berokinfo.com

Ce consumabile am nevoie de Camper?

Autorulote vin în toate dimensiunile, de la mici ferestre pop-up la RVS mai mari. Folosit pentru atât de camping și de călătorie de agrement, rulote de camping au nevoie de provizii de bază și oferă comoditatea și confortul de acasă.

Essentials

  • Pentru situații de urgență, un telefon mobil stoc, hârtie, creion și radio. Au iluminare suficientă și o hartă sau GPS, împreună cu un kit de prim ajutor, de protecție solară, ochelari de soare și bug respingător.

Furnituri

  • Păstrați instrumente pentru reparații Camper, plus provizii și o cutie de gunoi de curățare. Pentru camping, au cuțite, chibrituri, lanterne sau lanterne, prelungitoare, ventilatoare și necesare unelte de agrement în aer liber.

Confort

  • Adu perne, cearșafuri, pături sau saci de dormit. Pack îmbrăcăminte și pantofi de mers pe jos și includ un coș de rufe murdare.

Personal

  • Pack toate articole de toaletă esențiale, hârtie igienică, prosoape și o pernă de călătorie pentru confort suplimentar. Au rafturi pliante să se usuce hainele ude și atârnă draperii sau nuanțe pentru intimitate.

Alimente

  • alimente stoc și să aducă un grătar și combustibil, dacă este necesar. Au o mulțime de dulapuri pentru a stoca esențiale de bucătărie, cum ar fi ustensile, farfurii, pahare, un deschizător de conserve, oale, tigăi, folie de aluminiu, săpun de spălat vase, un tocator, prosoape de hârtie, recipiente închise ermetic alimentare și mănuși cu un deget cuptor.

In plus

  • scaune pliante, mese, aparat de fotografiat și film, un ceas cu alarmă și o sursă de jocuri de masă nu sunt necesare, dar pot veni la îndemână. Televizoare și sisteme de jocuri pot fi incluse în RVS mai mari. Elemente esentiale necesare pentru animalele de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poți primi Bonuri de alimente dacă nu sunteți un cetățean Statele Unite ale Americii?Poți primi Bonuri de alimente dacă nu sunteți un cetățean Statele Unite ale Americii?
Cum se obține o viză turistică pentru DubaiCum se obține o viză turistică pentru Dubai
Ce forme sunt necesare pentru o viză turistică?Ce forme sunt necesare pentru o viză turistică?
Cum se aplica pentru o viză la Abu DhabiCum se aplica pentru o viză la Abu Dhabi
Cerințe R2 VisaCerințe R2 Visa
Cum se aplica pentru o viză în Statele Unite ale Americii StudentCum se aplica pentru o viză în Statele Unite ale Americii Student
Cum se aplica pentru o viză pentru a vizita TurciaCum se aplica pentru o viză pentru a vizita Turcia
Puteți obține o viză chinez cu o condamnare delict?Puteți obține o viză chinez cu o condamnare delict?
Motive pentru refuzul unei vize din ChinaMotive pentru refuzul unei vize din China
Cum se obține o vizăCum se obține o viză
» » Ce consumabile am nevoie de Camper?