berokinfo.com

Cele mai bune produse Lacul Michigan Resorts

Împreună, Marile Lacuri - Erie, Ontario, Superior, Huron si Michigan - constituie cel mai mare organism de apă dulce de pe Pământ. Lacul Michigan în sine este cea mai mare dintre Marile Lacuri conținute într-o singură țară - Părțile SUA din statele din Michigan, Indiana, Illinois si Wisconsin cuprinde, de asemenea tarmului Lacul Michigan, la o regiune de o frumusețe naturală precum și zone stațiune de calitate. Și există mai mult de 1600 de mile de plaje de-a lungul țărmului lacului Michigan, cu multe zone de schi de calitate superioară care așteaptă să vă urez bun venit.

Zonele Resort Michigan

  • Midwest de viață ratele de site-ul Traverse City, încărcate cu plaje și activități de recreere cu patru sezon precum și Festivalul Național Cherry verii, ca-25 top vacanta la fața locului lac. Ludington, Michigan, ofera plaje, trasee, lacuri, atracții de artă și festivaluri de vară populare. statiuni Traverse City includ mai multe de clasă mondială de golf combinații desigur-hotel în timp ce Ludington, Michigan, oferă pitoresc și ofertele tarmului tip cabana de înaltă calitate.

Coastline Indiana

  • Indiana Lacul Michigan litoral nu lipsesc pentru stațiune și oportunități de vacanță. Indiana Dunes National Lakeshore si Indiana Dunes State Parcul, de exemplu, dispun de plaje curate, dune de nisip și o abundență de ciclism și drumeții. Plimbare cu barca pe Lacul Michigan se face extrem de ușor de la practic oriunde de pe coasta Indiana, de asemenea, și de pescuit cu barca charter este o activitate de vară populară. De înaltă calitate, camping peste noapte la prețuri accesibile este disponibil în mod obișnuit pe Indiana Lacul Michigan coastă, deși în apropiere stațiuni de pat și mic dejun sunt prezentate, de asemenea.

Illinois` Resorts  • Illinois dispune, de asemenea, Lacul Michigan atractii Resort tarmului. Lake County, Illinois, de exemplu, ofera mile de Lacul Michigan tarmului și o varietate largă de hoteluri și alte locuințe. Amplasat pe malul lacului County Lacul Michigan tarmului, The 4,100-acri Illinois Beach Resort & Conference Center este o parte integrantă a unui mare parc de stat. Complexul este situat în Sion, Illinois, și oferă singurul hotel așezat direct pe malul lacului Michigan, dar este la doar câteva minute de la Six Flags Great America de parc de distracții în Gurnee.

Zonele Resort din Wisconsin

  • Wisconsin oferă Turiști multe plaje superbe Lacul Michigan și stațiunilor. USA Today solicită 50 de acri North Beach Wisconsin în Racine-unul din "51 Great Plaje americane," de fapt, iar partea sa din țărmului lacului Michigan amintește multe dintre un ocean plajă. Kohler-Andrae State Park din Sheboygan, Wisconsin, oferă turiști sclipind apele de vară Lacul Michigan și dune de nisip maiestuos, împreună cu activități comerciale de calitate Sheboygan. County usi, Wisconsin, are 300 de mile de țărm sclipind, inclusiv de-a lungul satul pitoresc Efraim.

De planificare o vacanta Lacul Michigan

  • stațiuni Lacul Michigan, cum ar fi Traverse City, Michigan, oferta pe tot parcursul anului în vacanță oportunități în timp ce altele sunt orientate mai mult de vară. Pentru a vă ajuta să planificați o vacanta tarmului Lacul Michigan, toate cele patru state limitrofe oferta de lac site-uri de planificare vacanta. Costul unui sejur de-a lungul țărmului lacului Michigan variază, de asemenea, la prețuri accesibile la destul de scumpe, în funcție de zona stațiunii sau cazare și cazare. Cu 1600 de mile de Lacul Michigan tarmului la robinet, deși, o stațiune de vacanță sau zonă pentru fiecare buget este ușor de găsit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ocean Cina Croaziere in Ventura CountyOcean Cina Croaziere in Ventura County
Cum să elaboreze un apus de soare în creionCum să elaboreze un apus de soare în creion
Idei de 25 zile de naștere în Miami, FloridaIdei de 25 zile de naștere în Miami, Florida
Cele mai bune Croaziere in AlaskaCele mai bune Croaziere in Alaska
De trei zile Croaziere cu plecare din San FranciscoDe trei zile Croaziere cu plecare din San Francisco
Hudson River barca CroaziereHudson River barca Croaziere
Adult-Numai Croaziere din FloridaAdult-Numai Croaziere din Florida
Dining Riverboat în Tuscaloosa, AlabamaDining Riverboat în Tuscaloosa, Alabama
Top 5 locuri pentru a rămâne în Siesta Key, FloridaTop 5 locuri pentru a rămâne în Siesta Key, Florida
Charters de pescuit ieftine în FloridaCharters de pescuit ieftine în Florida
» » Cele mai bune produse Lacul Michigan Resorts