berokinfo.com

Cum sa faci o rezervare de avion

Odată cu explozia internetului, apelarea la biroul de rezervare al companiei aeriene pentru a rezerva un zbor nu mai este necesar - de fapt, aceasta poate costa. Multe companii aeriene sunt de tarifare acum taxele pentru a rezerva prin intermediul unui reprezentant de telefon, încurajând clienții pentru a merge on-line, fie direct pe site-ul companiei aeriene, sau la multe site-uri comparație și rezervare de bilete de avion de pe web. Indiferent de modul în care decideți să rezervați biletul, navigarea pe Internet pentru bilete înainte de a rezerva, puteți economisi bani.

 • Identificați zborul specifice pe care doriți. Indiferent de metoda pe care o alegeți pentru a rezerva sau de a rezerva biletele, procesul va merge mai repede (și să fie mai ieftin) dacă știți informațiile exacte de zbor. Prin utilizarea Internet pentru a găsi biletul, puteți economisi o sumă considerabilă de bani. Porniți pe un site, cum ar fi SideStep.com, FareCompare.com sau Priceline.com. Cu aceste site-uri puteți compara toate companiile aeriene care zboară spre destinație, pur și simplu prin introducerea informațiilor de plecare și de sosire dorit.

 • După ce ați găsit un bilet de la ora și prețul pe care îl doriți, nu-l rezervă încă. Vizitați Farecast.live.com, un site care compară nu numai prețurile biletelor, dar, de asemenea, face predicții despre dacă prețurile biletelor vor scădea sau crește înainte de plecare. Introduceți informațiile de plecare și de sosire pentru a primi sfaturi Farecast dacă să se cumpere / rezerva biletul acum sau să aștepte. • Vizitați direct site-ul web al companiei aeriene. Aici veți găsi informații specifice despre rezervarea biletului pe care doriți. Dacă alegeți să rezervați biletul prin telefon, puteți vizita site-ul web al companiei aeriene pentru a afla dacă există o taxă suplimentară pentru a face acest lucru.

 • Verificați termenii și condițiile de rezervare biletului. Acest lucru este, de asemenea, ceva ce se poate face pe site-ul web al companiei aeriene de la care vă decideți să cumpărați biletul. Aceste informații vă va spune dacă puteți modifica sau anula biletul, și dacă penalități sau taxe se vor aplica în această situație.

 • Când este gata pentru a rezerva bilete de avion, utilizați site-ul web al companiei aeriene sau un birou de rezervare (prin telefon), pentru a face acest lucru, mai degrabă decât cu ajutorul unui site terță parte sau de agent. Rezervarea pe site-ul companiei aeriene vă va economisi bani, de obicei, peste folosind site-uri de comparare a prețurilor sau agenții de voiaj, deoarece ambele percepe de obicei taxe suplimentare de rezervare.

 • sfaturi & Avertismente

  • Atunci când se utilizează site-uri comparație bilet de avion, verificați separat Southwest.com. Multe dintre aceste site-uri nu includ Southwest Airlines în comparisons.If lor aveți un itinerar deosebit de complicat, care implică mai multe companii aeriene sau conexiuni, poate doriți să utilizați un agent de turism pentru a evita greșelile de rezervare costisitoare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să se pregătească pentru o zi mare la plajaCum să se pregătească pentru o zi mare la plaja
  All-Inclusive Resorts Familie de pe coasta Golfului din FloridaAll-Inclusive Resorts Familie de pe coasta Golfului din Florida
  Plaje din apropierea Dallas, TexasPlaje din apropierea Dallas, Texas
  Listă de Batangas Beach Resorts în Laiya, San JuanListă de Batangas Beach Resorts în Laiya, San Juan
  Cele mai bune locuri pentru a Ride un Beach Cruiser din California de SudCele mai bune locuri pentru a Ride un Beach Cruiser din California de Sud
  Cum de a găsi o plajă liniștită în VirginiaCum de a găsi o plajă liniștită în Virginia
  Plaje cu Boardwalks în FloridaPlaje cu Boardwalks în Florida
  Cele mai bune plaje din Clearwater, FloridaCele mai bune plaje din Clearwater, Florida
  Plajele din apropierea Midland MichiganPlajele din apropierea Midland Michigan
  Cum de a reduce Chafing la plajaCum de a reduce Chafing la plaja
  » » Cum sa faci o rezervare de avion