berokinfo.com

Check-in Cerințe pentru copii de pe jetBlue

Puteți verifica în on-line pentru zborul JetBlue până la 24 de ore înainte de plecare sau la ghișeul din aeroport JetBlue. Considerații speciale sunt luate în considerare pentru copii, inclusiv vârsta copilului și dacă el este un minor neînsoțit. Cand rezervati zbor copilului dumneavoastră, vă JetBlue oferă o listă de prevederi speciale privind regulile pentru zbor cu copii sau trimiterea minorilor neînsoțiți în zbor.

Check-in pentru sugari

  • Sugarii, sau orice copii cu vârsta mai mică de 2, care nu sunt ticketed pasageri, nu sunt necesare pentru a verifica in pentru zboruri, deoarece acestea nu au un bilet. În cazul în care copilul dumneavoastră este un copil unticketed, el se așează pe genunchi pe scaun. In timp ce check-in pentru copilul dumneavoastră unticketed nu este necesar, vi se cere să lista copilului dumneavoastră ca pasager unticketed atunci când vă rezervați biletul. Când verificați-vă în, fie online, fie în persoană la aeroport, veți primi o îmbarcare cu numele copilului tău pe ea, pur și simplu pentru înregistrările companiei aeriene.

Check-in pentru minori neînsotiti

  • Minorii neînsoțiți sunt definite ca varsta copii de la 5 la 13, care călătoresc fără un adult. Pentru a verifica în minor neînsoțit dvs., trebuie să apară în persoană cu copilul la ghișeul de bilete din aeroport JetBlue în ziua de plecare. Trebuie să prezinte identitate cu fotografie pentru tine și furnizați numărul de telefon mobil, numărul de telefon și adresa de domiciliu. Un certificat de naștere este necesar pentru copilul dvs. pentru a verifica în. Vi se cere să verifice la copilul dumneavoastră, verificați bagajele și să solicite o trecere poarta pentru tine, dacă este necesar, care vă permite acces special în terminalul aeroportului fără bilet. Puteți merge copilul la poarta lui și de ceas ca el placi de zbor și ia oprit.

Check-in pentru toate celelalte copii  • Copiii cu vârste sub 5 nu li se permite să călătorească pe minorii neînsoțiți, iar copiii mai mari sau 14 sunt minori neînsoțiți nu mai sunt luate în considerare atunci când călătoresc singuri. Dacă sunteți de zbor cu un copil mai mic de 5, care are propriul scaun sau copilul dumneavoastră 14 sau mai în vârstă este de zbor singur, procesul de check-in este același ca și pentru orice altă persoană. Puteți verifica în copilul online 24 de ore înainte de plecare, sau puteți utiliza contorul JetBlue la aeroport. Dvs. în vârstă de 14 de ani, poate verifica în monoterapie la birou, dacă optați pentru a merge această rută, și tot ce este necesar pentru check-in este un certificat de naștere.

Verificare online

  • Pentru a verifica în on-line, aveți nevoie de numărul de zbor, numărul de confirmare și numele de familie. Aveți posibilitatea de a imprima propria carte de îmbarcare și a ocoli JetBlue Airlines check-in birouri la cap drept pentru securitate. Minorii neînsoțiți sunt singurii copii nu permise pentru a ocoli check-in birou, atunci când JetBlue check-in on-line, înainte de un zbor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să păstrați Ridurile Out pantalonilor În timp ce le purtaCum să păstrați Ridurile Out pantalonilor În timp ce le purta
Cum se ajunge Ridurile Rid în lenjerieCum se ajunge Ridurile Rid în lenjerie
Cum de a elimina mucegaiul de colorat FabricCum de a elimina mucegaiul de colorat Fabric
Cum se spală și haine uscate în 36 minuteCum se spală și haine uscate în 36 minute
În cazul în care pentru a vinde haine vechiÎn cazul în care pentru a vinde haine vechi
Cum se ajunge la Deodorant dezbracCum se ajunge la Deodorant dezbrac
Cum de a reinventa vechi hainele taleCum de a reinventa vechi hainele tale
Dispozitive de aburi Ridurile de haineleDispozitive de aburi Ridurile de hainele
Cum de a organiza haine antrenamentCum de a organiza haine antrenament
Cum Pentru a elimina Dimples De la un umerașCum Pentru a elimina Dimples De la un umeraș
» » Check-in Cerințe pentru copii de pe jetBlue