berokinfo.com

Cum se decolorează Sângerarea la Clothing mod natural

Puteți folosi remedii naturale pentru a ajuta la eliminarea sângerare de culoare pe haine.
Puteți folosi remedii naturale pentru a ajuta la eliminarea sângerare de culoare pe haine. (Imagine: Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images)

Culorile dintr-un articol viu-colorate de îmbrăcăminte pot fi revărsate pe alte haine în timpul unui ciclu de spălare, un eveniment care se poate întâmpla, de exemplu, dacă un ciorap roșu devine aruncat cu haine albe, rezultând rufe roz-hued. Ați putea fi capabil de a elimina culorile sângerate și salvare hainele pătate, spre deosebire de achiziționarea de noi articole de îmbrăcăminte pentru a le înlocui. Puteți utiliza o soluție naturală pentru a restaura hainele, în loc de a recurge la înălbitori dure sau a altor substanțe chimice care pot deteriora materialul.

Ceea ce aveți nevoie

Mașină de spălat
 • Găleată
 • Apa fierbinte
  • Ceai verde
  • Sare de masă
  • Solniță

  Pune hainele pătate de culoare înapoi în mașina de spălat. Închide ușa mașinii de spălat. Ajustați setarea pe mașina de spălat pentru a permite să se agite hainele în apă rece timp de aproximativ 15 minute. Acest lucru ar trebui să se spele orice colorant în exces.

  Umpleți o găleată cu apă fierbinte. Adăugați ceai verde la apa. Se înmoaie pungi de ceai, la un sac de ceai pe 8 uncii de apă fierbinte, în găleată pentru cantitatea recomandată de timp. Scoateți pliculete de ceai. Scoateți hainele colorate din mașina de spălat și puneți-le în apă să se înmoaie. Se lasă hainele să se așeze în găleată timp de 15 minute.  Scoateți îmbrăcămintea din soluția de ceai verde. Răspândiți hainele pe o masă curată sau altă suprafață plană. Se presara o cantitate greu de sare de masă peste fiecare articol de îmbrăcăminte. Se lasă sarea să se așeze pe haine timp de 15 minute.

  Așezați hainele înapoi în mașina de spălat și spălați-le pe setarea obișnuită. Scoateți hainele după ce mașina de spălat completează ciclul său final și verificați pentru a se asigura culoarea petelor au fost eliminate.

  sfaturi & Avertismente

  • Se separă pătat de culoare haine elemente de la orice haine neafectate. Setați articolele neafectate deoparte. Verificați pentru orice luminoase; elemente hued care ar fi cauzat incidentul sângerare de culoare. Se separă de celelalte haine pentru a se asigura că nu există nici o reapariție de sângerare de culoare.
  • Tratati hainele pătate de culoare cât mai curând posibil după sângerarea de culoare a fost detectată pentru eliminarea optimă a petelor.
  • Se abțină de la uscarea hainelor pătate. Expunerea de căldură în timpul procesului de uscare va ajuta la petele stabilite în haine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa scap de axilă Miros Folosind un remediuCum sa scap de axilă Miros Folosind un remediu
  Cum Pentru a opri Fruntea SweatCum Pentru a opri Fruntea Sweat
  Cum Pentru a opri subrat Transpirații PermanentCum Pentru a opri subrat Transpirații Permanent
  Există o pastila pentru transpirație excesivă?Există o pastila pentru transpirație excesivă?
  Probleme de piele subsuoarăProbleme de piele subsuoară
  Cum de a păstra Sweat de la ruinarea un PermCum de a păstra Sweat de la ruinarea un Perm
  Efecte secundare ale anumitor DriEfecte secundare ale anumitor Dri
  Apple a Cure otet pentru hiperhidrozaApple a Cure otet pentru hiperhidroza
  Care este cauza picioarele urât mirositoare?Care este cauza picioarele urât mirositoare?
  Cum sa scap de căldură Erupții cutanate CicatriciCum sa scap de căldură Erupții cutanate Cicatrici
  » » Cum se decolorează Sângerarea la Clothing mod natural