berokinfo.com

Care sunt avantajele National Park Turism?

Când vă decideți să vacanță într-un parc național, în cele din urmă, te ajuta la protejarea unora dintre habitatele din țară cele mai prețioase și pe cale de dispariție, animale sălbatice și situri istorice. Misiunea a declarat de National Park Service este de a proteja resursele naturale și culturale ale națiunii pentru "bucurie, educație și inspirație" tuturor cetățenilor. Acest lucru înseamnă că proprietățile nenumărate supervizate de către SEN sunt ale tale să se bucure, să învețe de la și să fie uimit de în timp ce în vacanță.

O vacanță la prețuri accesibile

  • Parcuri naționale nu costa foarte mult pentru a vizita, astfel încât acestea să vă asigure o destinație de vacanță la prețuri accesibile. Taxele de intrare variază pentru fiecare parc, iar multe proprietăți nu se percepe o taxă, la toate. parcuri populare, cum ar fi Yellowstone și Yosemite, se percepe o taxa de intrare, dar America cel mai vizitat parc național, Great Smoky Mountains, este întotdeauna liber să intre. Fără taxe de intrare zile au loc pe tot parcursul anului pentru multe alte parcuri. Primitive camping Backcountry necesită un permis de liberă sau o taxă nominală. camping dezvoltate în interiorul parcurilor percepe tarife mai mici decât de obicei, campinguri private. Multe dintre parcurile mai mari au, de asemenea, de cazare, cum ar fi cabine si cabane care nu se va rupe bugetul. Dacă aveți de gând pe care vizitează o mulțime de parcuri intr-un interval de un an, acesta poate fi în valoare de cumpărare o prelungire anuală.

Ușor de acces la minuni naturale

  • Unele dintre obiective turistice naturale cele mai reprezentative din lume sunt situate în parcuri naționale din SUA. Printre acestea se numără gheizer Old Faithful în interiorul Yellowstone, uluitorului Grand Canyon, exaltarea fata de piatra de Half Dome de la Yosemite, iar unele dintre cele mai înalte și cele mai vechi copaci din lume la Redwood și parcuri Sequoia din California. Alte obiective turistice spectaculoase includ Delicate Arch la Arches National Park în Utah și vârfurile muntoase impadurite ale Marii Smoky Mountains National Park din Tennessee și Carolina de Nord. Și aceasta este doar suprafața tuturor minunile naturale conținute în sistemul de parcuri naționale. SEN administrează, de asemenea, 582 site-uri ale Programului Național de naturale Obiective turistice.

Cultural și istoric Iluminare  • splendoarea naturală și aventură în aer liber se poate arcui în minte atunci când planificați o excursie națională parcuri, dar NPS păstrează, de asemenea, multe site-uri culturale și istorice importante. Puteți vizita câmpul de luptă de război civil la Gettysburg, acum parte a Gettysburg Park- Militar National a se vedea vechi de secole petroglife gravat în piatră de triburi native americane la Petroglyph National Monument din New Mexico- afla despre viața într-un al 19-lea fort pe un mic insulă în mijlocul Golfului Mexic la Dry Tortugas National Park din Florida. Și asta doar pentru început. Serviciul de parc gestionează 27.000 structuri istorice, 2461 repere istorice naționale și supraveghează zeci de mii de site-uri arheologice.

Impact economic

  • Când iei o vacanță parc național, te ajută, de asemenea, economia în timp ce te distrezi. Suma de bani turiști petrec în și în jurul parcurile naționale oferă un soc nu numai pentru economiile locale, dar economia națională, de asemenea. Numai în Utah, un stat cu mai multe proprietati ale SEN, un raport NPS peer-revizuite a constatat că aproape 9 milioane de persoane au vizitat parcurile și a petrecut un total de 596,500,000 $ în excursii în 2013. Același studiu a raportat un beneficiu cumulativ pentru economia SUA 26500000000 $ în acel an de la vizitele la parcurile naționale din întreaga țară. Parcurile ajuta, de asemenea, cifrele ocuparea forței de muncă impuls. Împreună cu aproape 28.000 de persoane angajate direct de către SEN din 2014, se estimează că un alt 218000 de locuri de muncă sunt susținute de servicii de parcuri turistice în jurul comunităților poarta de acces.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lucrurile distractiv de a face în ziua de Crăciun din AtlantaLucrurile distractiv de a face în ziua de Crăciun din Atlanta
Locuri de a avea o petrecere de absolvire din Atlanta, GeorgiaLocuri de a avea o petrecere de absolvire din Atlanta, Georgia
Listă de clasele de box GreutateListă de clasele de box Greutate
Jocurile Olimpice pentru a jucaJocurile Olimpice pentru a juca
Cum să devii un oraș gazdă pentru Jocurile OlimpiceCum să devii un oraș gazdă pentru Jocurile Olimpice
Cum de a obține bilete la Jocurile OlimpiceCum de a obține bilete la Jocurile Olimpice
Lucruri de făcut în Atlanta, în ziua de Anul NouLucruri de făcut în Atlanta, în ziua de Anul Nou
Lucrurile distractiv de a face, care sunt gratuite în Reno, NevadaLucrurile distractiv de a face, care sunt gratuite în Reno, Nevada
Lucrurile distractiv de a face în Orlando Alte decât DisneyLucrurile distractiv de a face în Orlando Alte decât Disney
Atlanta linie Cluburi de dansAtlanta linie Cluburi de dans
» » Care sunt avantajele National Park Turism?