berokinfo.com

Cum se calculează taxe de trecere pe I-95

Interstate 95 trece prin cele 15 state de-a lungul călătoriei sale 1,915 mile de la Florida la Maine. Taxele de trecere de-a lungul interstatal variază pentru fiecare stat. Pentru cele mai multe state, puteți găsi suma curentă de taxare pentru fiecare porțiune de drum on-line, la Ghid de informare Interstate 95 Exit. Pur și simplu adăugați la taxele de trecere pentru părțile interstatale pe care intenționați să călătorească de-a lungul. Alte secțiuni folosesc taxele de trecere în funcție de cât de mult trafic este pe drum la momentul respectiv.

Afla Fie că va trebui să plătiți

Veți găsi taxele obligatorii în șase state de-a lungul ajunge nord-est de I-95. Doar trei state percepe taxe de trecere de-a lungul întregii lor lungimi de I-95 pe măsură ce trece prin ele. Alții percepe taxe numai în zonele cu trafic intens.

Statele cu o scurtă Tollways

  • Maine: Cele mai multe dintre Maine 303 mile de I-95 sunt liberi să călătorească, dar veți plăti o taxă pentru 99 de mile de drum se întinde de la York la Augusta.

  • New Hampshire: Steaua albastră Turnpike se execută numai 17 mile în partea de jos a statului, de la linia de stat din Massachusetts la Portsmouth.
  • Maryland: Se așteaptă să plătească taxele de trecere în zona Baltimore și punctele de est, inclusiv Fort McHenry Tunelul, Baltimore Harbor Tunelul și 60 de mile JFK Memorial Highway.

De-a lungul tollway

  • New York: Vei plăti o taxă pentru a călători în New England Thruway cum se rostogolește 55 de mile de la Bronx la granița Connecticut. Dacă vii în statul din New Jersey peste podul George Washington, de asemenea, veți plăti o taxă.

  • New Jersey: După trecerea pe podul George Washington, New Jersey Turnpike ruleaza lungimea statului, terminându-se la Deepwater.
  • Delaware: Vei plăti o taxă pentru a traversa Delaware Memorial Bridge. Plătiți oa doua taxă pentru a călători Turnpike Delaware, mergând de la Wilmington la linia statului Maryland.

statele gratuiteLa momentul publicării, nu există taxe de trecere în Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, Pennsylvania, Carolina de Nord, Carolina de Sud sau Georgia.

Salvarea Tarife

E-Z Pass

Achiziționarea unui E-Z Pass transponder electronic vă economisește timp și bani. Întinderi de tollway de la Maine la Virginia da titularilor treci reduceri automate de peste călători plătitori de numerar la standul de taxare. deținătorii de E-Z Pass beneficiază de reduceri suplimentare pentru a călători în timpul afara orelor de vârf, atunci când traversează podul George Washington sau de conducere pe New Jersey Turnpike. Afara orelor de vârf cuprinde orice moment, altele decât dimineața și seara orele de vârf. George Washington Podul include week-end de la 11, până la ora 21 ca ore de vârf ridicate.

Reduceri speciale

  • reduceri New Jersey: Persoanele în vârstă și șoferii de vehicule ecologice pot obține rate reduse atunci când călătoresc New Jersey Turnpike. E-Z Pass care au peste 65 de ani care trimit în dovada vârstei beneficia de discount senior. Pentru a obține un discount vehicul verde, un vehicul trebuie să se califice emisie redusă și pentru a obține cel puțin 45 de mile pe galon. Locuitorii din Florența obține o reducere automată pentru orice călătorie pe care le iau folosind Interchange 6.
  • reduceri de navetiști: Călătorii frecvente în Delaware și Maryland, beneficiază de reduceri automate prin e-Z Pass. La Delaware Memorial Bridge, reduceri obține aplicate atunci când face 25 călătorii într-o perioadă de 30 de zile sau 20 călătorii într-o perioadă de 90 de zile. Puteți călători JFK Memorial Autostradă pentru aproximativ un sfert din tariful per călătorie, atunci când 50 călătorii pre-cumpărare pe pass-Z E-. Trebuie să utilizați excursii în termen de 45 de zile.

Afectează Taxele de trecere Situații

Care Way te îndreptai?

Unele porțiuni ale taxelor de taxa tollway la de călătorie într-o direcție, dar nu de alta. Pe Autostrada JFK Memorial Maryland, taxe se aplică la cap spre nord, dar nu spre sud. Taxa pentru podul George Washington se plătește atunci când sunteți introducerea New York, dar poți trece gratis când mergeți la New Jersey.

Vei ști când vei ajunge acolo

Secțiunile I-95 care trece prin nordul statului Virginia și Miami, Florida, oferă benzi expres opționale care taxează taxele de trecere în funcție de aglomerația din trafic. Taxele de trecere mări sau micșora în funcție de cât de multe mașini folosesc benzi. Taxele de trecere sunt încărcate electronic la un Virginia EZ Pass sau Florida Sun Pass. Puteti vedea taxa, veți plăti afișat pe semne electronice aeriene înainte de a ajunge pe autostradă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să repot un Insula Norfolk PineCum să repot un Insula Norfolk Pine
Cum să aibă grijă de Norfork Island de stele PineCum să aibă grijă de Norfork Island de stele Pine
Activități de familie în BahamasActivități de familie în Bahamas
Campgrounds Long Beach IslandCampgrounds Long Beach Island
Hoteluri cu tobogane de apă în Sanibel ResortHoteluri cu tobogane de apă în Sanibel Resort
Lucruri de făcut în Windsor, Canada & AtracțiiLucruri de făcut în Windsor, Canada & Atracții
All-Inclusive Resorts Familie de pe coasta Golfului din FloridaAll-Inclusive Resorts Familie de pe coasta Golfului din Florida
Cele mai bune plaje din Clearwater, FloridaCele mai bune plaje din Clearwater, Florida
Escapade romantice ieftine în FloridaEscapade romantice ieftine în Florida
Cele mai bune locuri pentru a prinde Crabi din Texas de Sud-EstCele mai bune locuri pentru a prinde Crabi din Texas de Sud-Est
» » Cum se calculează taxe de trecere pe I-95