berokinfo.com

Cum de a identifica semnele de trafic

Când mașina a devenit popular la începutul anilor 1900, grupuri private s-au grabit sa plaseze semne pe drumurile populare pentru a avertiza șoferii la pericole și instrucțiuni de ghidare oferă. Acest lucru a dus la o gamă largă de semne fără forme sau culori standard. Primele standarde de trafic semn a venit de la Valea Asociației Mississippi de autostradă Departamentele din 1932. Astăzi, există sute de tipuri de semne de circulație în Statele Unite.

  • Identificați forma semnului. Unele forme sunt folosite doar pentru un singur tip de semn. Octogoane sunt utilizate exclusiv pentru semne de oprire, cercuri pentru semne de avertizare în avans, feroviara X pentru treceri peste calea ferata, triunghiuri echilaterale îndreptate în jos pentru semne de randament și fanioane pentru neprezentări care trec zonele. Alte forme reprezintă o categorie de semne. Diamantele sunt utilizate pentru semne de avertizare, dreptunghiuri cu latura verticală mai sunt semne de reglementare, dreptunghiuri cu latura mai lungă pe orizontală sunt semne orientative și semne temporare de control al traficului și trapeze sunt semne parc de recreere și naționale. Pentagon sunt utilizate pentru semne de avertizare în avans pentru școli și marcatorii de rută județ.  • Identificați culoarea de fundal semnului. Un semn negru indică o stradă cu sens unic. Roșu înseamnă a încetini, deoarece este folosit doar pe semne de stop și randament. Orange este utilizat pentru semne temporare de control al traficului. Galben este utilizat pe semne de avertizare permanente, inclusiv pe cele postate în apropierea școlilor. Verde este folosit pentru semne informative și să direcționeze către șoferii locuri de parcare. semne albastre spune călătorilor în cazul în care pentru a găsi cazare, hrană și combustibil. Brown este pentru parcuri, locuri și atracții culturale. semne albe sunt semne de reglementare.

  • Citiți scrierea pe semnul sau uita-te la imaginea în cazul în care culoarea sau forma nu a identificat ceea ce încearcă să comunice. Cele mai multe semne sunt ușor să dau seama bazat pe scris --- de exemplu, limita de viteză sau "Nu intra" semne --- sau de elemente grafice care avertizează împotriva Întoarceri sau drivere directe de a fuziona.

sfaturi & Avertismente

  • Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă un semn, încetini până când înțelegi mesajul sau sunt sigur că nu există nici un pericol înainte.
  • Un semn de viteză consultativ este desemnat printr-un dreptunghi galben. Ei de multe ori avertiza cu privire la curbe sau dealuri periculoase. Mai ales în condiții periculoase, cum ar fi ploaie sau zăpadă, șoferii ar trebui să țină seama de avertismentele postate pe astfel de semne.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cel mai bun mod de a Mail cererilor de pașapoarteCel mai bun mod de a Mail cererilor de pașapoarte
Cum se obține un pașaport HondurasCum se obține un pașaport Honduras
Cum să-și reînnoiască Pașapoarte și vizeCum să-și reînnoiască Pașapoarte și vize
În cazul în care îmi pot reînnoi My Passport Thai în SUA?În cazul în care îmi pot reînnoi My Passport Thai în SUA?
Cum să-și reînnoiască mexican PașapoarteCum să-și reînnoiască mexican Pașapoarte
Cum de a reînnoi pașaportul dvs. dacă aceasta este ieșit din DataCum de a reînnoi pașaportul dvs. dacă aceasta este ieșit din Data
Cum de a răspuns la întrebarea 10 pe US Passport Reînnoirea FormularCum de a răspuns la întrebarea 10 pe US Passport Reînnoirea Formular
Cerințe pentru a reînnoi un pașaport din SUA a expiratCerințe pentru a reînnoi un pașaport din SUA a expirat
Cum de a reînnoi un pașaport în SeattleCum de a reînnoi un pașaport în Seattle
Cerințe pentru o reînnoire pașaport japonezCerințe pentru o reînnoire pașaport japonez
» » Cum de a identifica semnele de trafic