berokinfo.com

Cum de a reînnoi un pașaport canadian în Los Angeles, California

Dacă sunteți un cetățean canadian care trăiesc în Los Angeles, pașaportul de reînnoire este important pentru tine de a călători spre și din Canada și Statele Unite ale Americii. Dacă aveți o urgență de familie sau o călătorie de afaceri în Canada și trebuie să călătorească acolo repede, veți avea nevoie de o actualizată pașaportul. Guvernul canadian a creat o modalitate simplă de a reînnoi pașaportul prin e-mail. Pentru o reînnoire simplu, pașaportul trebuie să fi fost: valabilă timp de cinci ani, un pașaport obișnuit eliberat în Canada, nu a raportat furat, și eliberat sub numele tău actual.

  • Vizitați site-ul de reînnoire pașaport guvernului canadian la Passportcanada.gc.ca. Completați formularul de pe computer, inclusiv numele, informațiile de contact, informații aspect, ocupație, referințe și contacte de urgență. Printați formularul.

  • Trimite două fotografii identice de 50 mm x 70 mm. Aceste fotografii trebuie să fie luate de un fotograf, iar numele fotografului sau studio, adresa și data la care fotografia a fost luată trebuie să fie listate pe partea din spate a unuia dintre fotografii.

  • Includeți un cec sau informațiile cardului de credit pentru a plăti taxa de reînnoire pașaport.

  • Trimiteti cererea dvs., fotografii și plată pentru Passport Canada. Adresa este listată la pagina una a cererii. Valoarea medie a timpului de procesare prin e-mail este de 20 de zile lucrătoare.

sfaturi & Avertismente

  • Dacă aveți întrebări, contactați Consulatul General al Canadei. Numărul de telefon de birou din Los Angeles este 213-346-2700. Nu trimiteți cererea dumneavoastră la acest birou.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lucruri de făcut în New York în 4 zileLucruri de făcut în New York în 4 zile
Cele mai mari orase din statul New YorkCele mai mari orase din statul New York
Listă de Batangas Beach Resorts în Laiya, San JuanListă de Batangas Beach Resorts în Laiya, San Juan
De la Pittsburgh de tren VacanteDe la Pittsburgh de tren Vacante
Temperatura medie în Lake TahoeTemperatura medie în Lake Tahoe
Care sunt magazinele de pe Fifth Avenue din New York?Care sunt magazinele de pe Fifth Avenue din New York?
Corpurile de apă în AlabamaCorpurile de apă în Alabama
Harlem Renaissance: Artisti & MuzicieniHarlem Renaissance: Artisti & Muzicieni
All Inclusive Resorts de familie din Statele Unite ale AmericiiAll Inclusive Resorts de familie din Statele Unite ale Americii
Nudiști Statiuni din zona MarylandNudiști Statiuni din zona Maryland
» » Cum de a reînnoi un pașaport canadian în Los Angeles, California