berokinfo.com

Cum se calculează Viteza aerului manifestat

Viteza aerului Indicat este viteza la care un plan se deplasează așa cum este indicat prin instrumentele pilotului. Instrumentul care măsoară viteza de zbor se numește indicatorul de viteză a aerului. Variante în viteza indicată față de viteza de zbor calculate sau reale sunt cauzate de obicei de imperfecțiuni în procesul de fabricație și / sau procese de instalare precum și schimbările de altitudine sau temperatură. Cei mai mulți piloți folosesc calculatoare de bord de zbor sau diagrame de calcul viteza de zbor pentru a afla adevărata lor viteză, dar dacă doriți să găsiți de indicare a vitezei dumneavoastră indicat poate.

  • Localizați indicatorul de viteză a aerului de pe panoul de bord al carlingii avionului. Indicatorul de viteză a aerului este un cadran rotund cu marcaje pini și numere care cresc în direcția acelor de ceasornic. Viteza aerului este indicată în noduri pe oră.

  • Citiți afișajul vitezometru pentru a afla viteza de zbor dumneavoastră indicat. Dacă doriți să aflați de indicare a vitezei dumneavoastră indicat fără utilizarea indicatorul de viteză a aerului, puteți efectua o ecuație matematică pentru a face acest lucru.

  • Calculați Adevărat Viteza aerului prin introducerea dvs. Viteza aerului calculate, temperatura exterioară și altitudinea de presiune în calculator de zbor la bord. Dacă nu aveți un calculator de zbor la bord, puteți utiliza, de asemenea, un adevărat calculator de indicare a vitezei on-line.

  • Scădeți 2 la sută față de adevărata ta de viteză a aerului pentru a obține viteza de zbor este calculată. viteză a aerului calculată este considerată ca fiind echivalentă cu viteza de zbor indicată.

sfaturi & Avertismente

  • Calculați dumneavoastră calibrată. Multe avioane moderne va oferi o viteză a aerului calculată așa cum este determinat de către calculatorul de zbor la bord. Viteza aerului calculată ia în considerare erorile mecanice și orice neconcordanțe cauzate de instalarea sau fabricarea echipamentului de măsurare a vitezei.
  • Indicat de indicare a vitezei se bazează pe valori ale presiunii aerului și poate să nu fie complet corecte.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să călătorească de la Vancouver la Seattle, WashingtonCum să călătorească de la Vancouver la Seattle, Washington
Park & ​​Fly Hoteluri la Aeroportul JFKPark & ​​Fly Hoteluri la Aeroportul JFK
Cum de a găsi hoteluri din Brisbane către MelbourneCum de a găsi hoteluri din Brisbane către Melbourne
Aeroporturi din apropierea Florida Gulf CoastAeroporturi din apropierea Florida Gulf Coast
Aeroporturile din zona Longboat Key, FloridaAeroporturile din zona Longboat Key, Florida
Diferenta dintre YTO si YYZ la aeroportDiferenta dintre YTO si YYZ la aeroport
Cele mai apropiate aeroporturi majore lângă St. Augustine, FloridaCele mai apropiate aeroporturi majore lângă St. Augustine, Florida
Cum se ajunge la Aeroportul LaGuardia În Manhattan, pentru cinci dolari sau mai puținCum se ajunge la Aeroportul LaGuardia În Manhattan, pentru cinci dolari sau mai puțin
Are un tren de călătorie de la Atlanta la Miami?Are un tren de călătorie de la Atlanta la Miami?
Hoteluri lângă LAX Cu Serviciu de transferHoteluri lângă LAX Cu Serviciu de transfer
» » Cum se calculează Viteza aerului manifestat