berokinfo.com

Ce este ISO 2009?

Dacă lucrați în afaceri, ați auzit, probabil, de standardele ISO. ISO este organizația internațională de standardizare, susținut de membrii guvernului și industrie. ISO 2009 nu se referă la nici un anumit standard, deoarece standardele au întotdeauna un număr și un an.

Scop

ISO 2009 este un set de standarde și specificații elaborate sau actualizate în anul 2009. Scopul standardelor ISO și specificații este de a asigura coerența la nivel mondial. Standardele ISO 2009 sunt elaborate de către experți tehnici, după necesitatea unor standarde pentru produsele emergente sau standardele actualizate este aderarea determined- și cooperare este voluntară, în conformitate cu ISO.org.

Istorie

ISO a coordonat dezvoltarea internațională a standardelor încă din 1947, când a fost formată din reprezentanți din 25 de țări pentru a crea standarde internaționale unitare. ISO 2009 a avut mai mult de 100 de membri, comparativ cu originalul 25.

Standarde

Conform cifrelor ISO pentru anul 2009, peste 1.000 de standarde internaționale și documente de specificație au fost elaborate și publicate în 2009. Aceste standarde toate apar în formatul „ISO NUMĂR: 2009.“

Găsiți ISO 2009

Standardele ISO speciale elaborate în anul 2009 pot fi găsite în catalogul ISO căutând cuvinte cheie sau anul. Standardele sunt disponibile în format electronic pentru achiziționare. Standardele pot fi, de asemenea, găsite în publicațiile tipărite ISO.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diferența dintre GaAs și GAAPDiferența dintre GaAs și GAAP
Standarde de vopsea ANSIStandarde de vopsea ANSI
Diferența între standardele și protocolDiferența între standardele și protocol
Standardele din domeniu pentru imprimare MagazineStandardele din domeniu pentru imprimare Magazine
ISO 9001 procedurile de operare standardISO 9001 procedurile de operare standard
Ce înseamnă ASTM?Ce înseamnă ASTM?
Medical standardelor de codificare ProductivitateMedical standardelor de codificare Productivitate
Care este înălțimea standard de dulapuri de baie?Care este înălțimea standard de dulapuri de baie?
ISO 9003 CertificareaISO 9003 Certificarea
Scopul organismelor contabile de reglementareScopul organismelor contabile de reglementare
» » Ce este ISO 2009?