berokinfo.com

Celebre Barbat Actori italieni

Cand te gandesti la actori celebri italieni de sex masculin, oameni ca Al Pacino si Robert De Niro ar putea veni în minte. In timp ce Pacino si De Niro au origine italiană, ele sunt de fapt americani italieni. Italia a produs propriile sale celebre actori italieni de sex masculin, dintre care unii au avut un succes internațional. Premiile Academiei au luat chiar și o notificare a unora dintre acești actori italieni de sex masculin.

Silvio Muccino

Roberto Benigni sa născut în Misericordia, Italia în 1952. El este un distins cu premiul Oscar actor, regizor și scriitor. El este cel mai bine cunoscut pe plan internațional pentru filmul său „Viața e frumoasă.“ Benigni a inceput sa joace in 1972, devenind celebru în Italia, în anii 1970 pentru emisiunea italiană „Televacca“, care a fost considerat o serie șocantă, care a fost oprit din cauza cenzurii. Benigni a început să apară în filmele americane, în 1986, sub regizorul Jim Jarmusch. Aceste filme sunt incluse „Noaptea pe Pământ“ și „Coffee and Cigarettes.“

Roberto Benigni

Marcello Mastroianni sa născut în Fontana Liri, Italia în 1924. El este cel mai bine cunoscut pe plan internațional pentru a acționa în „La Dolce Vita“, în 1960, care a fost regizat de Federico Fellini. In acest film a jucat rolul unui jurnalist din Roma. Mastroianni ia adus prima nominalizare la premiul Academiei în 1962 pentru rolul său în filmul „Divorzio all`italiana“, care se traduce prin „Divorțul stil italian.“ De asemenea, el a jucat alaturi de celebra actriță italiană Sophia Loren în filme în 1963 și 1964. În decembrie 1996, Mastroianni a murit la Paris.

Marcello Mastroianni


Silvio Muccino sa născut la Roma, Italia, în 1982. El este un actor principal în Italia, care joaca de obicei in filme regizate de fratele său, Gabrielle Muccino. „Vino Te nessuno Mai“ a fost primul său film, care a fost lansat în 1999. El a acționat, de asemenea, în alte filme ale unor regizori, cum ar fi „Il Mio Miglior Nemico“, în 2005. Cu filmul «Parlami d`Amore,» Muccino făcut debutul ca regizor în 2008.

Silvio Muccino

Stefano Accorsi sa născut în Italia, în 1971, în orașul Bologna. El a început acționând în teatru înainte de a trece în film. Accorsi a devenit bine cunoscut în Italia, pentru rolul său în 1995s „Jack Frusciante è Uscito dal Gruppo.“ El a fost în mai multe filme care au câștigat premii la festivaluri internaționale de film, inclusiv «I Piccoli Maestri» în 1998 și «Le Fate Ignoranti», în 2001. Accorsi a jucat, de asemenea, la televizor, în Italia.

Stefano Accorsi
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Picturi celebre în LuvruPicturi celebre în Luvru
Istoria italian Tarantella dansului popularIstoria italian Tarantella dansului popular
Istoria de pantofi FilaIstoria de pantofi Fila
În cazul în care Are Gnocchi venit?În cazul în care Are Gnocchi venit?
Italian Restaurant Idei de decorareItalian Restaurant Idei de decorare
Cum se scrie o singură persoană IndicaCum se scrie o singură persoană Indica
Mărci de Pottery ItalianăMărci de Pottery Italiană
Cum de a deveni un actorCum de a deveni un actor
Diferenta dintre un Oscar si un premiu al AcademieiDiferenta dintre un Oscar si un premiu al Academiei
Cum să citeze filmul Lion KingCum să citeze filmul Lion King
» » Celebre Barbat Actori italieni